Στάθης Παναγιωτόπουλος: Αναρτούσε βίντεο και σε ελληνικό site με οίκους ανοχής

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Αναρτούσε βίντεο και σε ελληνικό site με οίκους ανοχής

Ο χρήστης χρησιμοποιούσε ως ψευδώνυμο το όνομα Ολλανδού τραγουδιστή και η τελευταία του ανάρτηση είναι εντός του 2021

Την ώρα που ο Στάθης Παναγιωτόπουλος παραμένει κρατούμενος μετά τη νέα μήνυση σε βάρος του από άλλη γυναίκα, η οποία επίσης τον κατηγορεί ότι ανέβασε βίντεο με ερωτικό περιεχόμενο στο διαδίκτυο χωρίς τη συγκατάθεσή της, νέες αποκαλύψεις για τη δράση του πρώην τηλεπαρουσιαστή έρχονται στο φως της δημοσιότητας.

Ειδικότερα, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του δημοσιογράφου των εφημερίδων «Τα Νέα» και «Το Βήμα», Βασίλη Λαμπρόπουλου, η 42χρονη που υπέβαλε την τελευταία (σ.σ. τρίτη) μήνυση σε βάρος του, είδε τον εαυτό της να πρωταγωνιστεί σε βίντεο ερωτικού περιεχομένου, σκηνές οι οποίες γυρίστηκαν την περίοδο 2004 έως 2006, ωστόσο παραμένουν μέχρι σήμερα αναρτημένες στο διαδίκτυο και μάλιστα σε ελληνική ιστοσελίδα που σχετίζεται με οίκους ανοχής.

Όπως είπε η γυναίκα στην κατάθεσή της, ο παρουσιαστής προκειμένου να την πείσει να γυρίσουν τα βίντεο, της είπε ότι θα τη νυμφευθεί, μια τακτική που χρησιμοποιούσε ο Παναγιωτόπουλος, προκειμένου να περιορίσει τις αναστολές των συντρόφων του. Όπως έγινε γνωστό από την προανάκριση, ο άνθρωπος που αναρτούσε τα βίντεο στο διαδίκτυο, χρησιμοποιούσε ως ψευδώνυμο το όνομα Ολλανδού τραγουδιστή και δίπλα την ημερομηνία γέννησης του παρουσιαστή.

Αυτό που προκαλεί εντύπωση, είναι ότι στο site στο οποίο η 42χρονη βρήκε τα βίντεο, υπάρχει κύμα συμπαράστασης από χρηστές, που υποστηρίζουν τον παρουσιαστή. Η τελευταία φορά που χρησιμοποιήθηκε το ψευδώνυμο για ανάρτηση, φαίνεται να είναι εντός του 2021. Οι αναρτήσεις αυτές, όπως και το προσωπικό site του παρουσιαστή εξετάζονται από τις Αρχές.

Συνεχίζεται η έρευνα

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος, ο οποίος πέρασε τα Χριστούγεννα στα κρατητήρια, στην απολογία του στον ανακριτή εξέφρασε την έκπληξή του, για το ότι διώκεται για κακούργημα. Επανέλαβε τους ισχυρισμούς του, ότι δεν ξέρει ποιος ανέβασε ξανά στο διαδίκτυο τα βίντεο, καθώς όπως είπε, ο ίδιος τα είχε αποσύρει εδώ και καιρό. «Είναι μετανοιωμένος, ζητάει συγγνώμη συνέχεια… Παραδέχεται την πράξη, όχι αυτά που του καταλογίζουν», σημείωσε ο δικηγόρος του.

Πάντως, ο δικηγόρος της 28χρονης που ήταν η δεύτερη γυναίκα που μήνυσε τον 58χρονο πρώην παρουσιαστή, Απόστολος Λύτρας, ισχυρίζεται ότι υπάρχουν και άλλα παρόμοια βίντεο στο διαδίκτυο. Για την αρχική υπόθεση για την οποία κρίθηκε προσωρινά ελεύθερος, ανακριτής και εισαγγελέας επέβαλαν στον Στάθη Παναγιωτόπουλο απαγόρευση εξόδου από τη χώρα, εμφάνιση σε αστυνομικό τμήμα και καταβολή χρηματικής εγγύησης 30.000 ευρώ, ενώ αύριο αναμένεται να περάσει ξανά την ίδια με τη σημερινή διαδικασία, καθώς πήρε προθεσμία να απολογηθεί για τη νέα μήνυση σε βάρος του.

«Μπορεί αύριο να προφυλακιστεί»

Μιλώντας στο MEGA ο Απόστολος Λύτρας, δικηγόρος μίας εκ των θυμάτων, σημείωσε ότι όλοι βρίσκονται εν αναμονή και της αυριανής του απολογίας. «Θα δούμε, αν θα διαταχθεί η προσωρινή του κράτηση. Ανά πάσα στιγμή οι περιοριστικοί όροι, με νέα στοιχεία, αλλάζουν».

Όπως σημείωσε ο κ. Λύτρας, «θεωρώ ότι θα βγουν και άλλα πράγματα, είμαστε στην αρχή της υπόθεσης».