Στάθης Παναγιωτόπουλος: Στον ανακριτή σήμερα ο πρώην συνεργάτης των Ράδιο Αρβύλα

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Στον ανακριτή σήμερα ο πρώην συνεργάτης των Ράδιο Αρβύλα

Οι δύο παράγοντες που θα κρίνουν την προφυλάκιση

Το κατώφλι του ανακριτή αναμένεται να περάσει σήμερα, Δευτέρα (27/12) ο Στάθης Παναγιωτόπουλος, ο οποίος βρίσκεται κρατούμενος από την περασμένη Παρασκευή, με τον εισαγγελέα να του έχει ασκήσει ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για την ανάρτηση βίντεο με προσωπικές στιγμές πρώην συντρόφων του στο διαδίκτυο.

Σύμφωνα με τον συνήγορο μίας εκ των γυναικών που κατήγγειλε τον Στάθη Παναγιωτόπουλο, Απόστολο Λύτρα, «η ποινή του μπορεί να φτάσει μέχρι και τα 10 χρόνια», ενώ αναφορικά με την απολογία του παρουσιαστή τόνισε ότι «αν κριθεί ύποπτος φυγής, μπορεί να τεθεί προσωρινά κρατούμενος».

Οι παράγοντες που θα κρίνουν την προφυλάκιση

«Εισαγγελέας και ανακριτής τη Δευτέρα θα αποφανθούν για το ενδεχόμενο προσωρινής του κράτησης βάσει δύο παραγόντων: Εάν κριθεί ότι σε περίπτωση που αφεθεί ελεύθερος είναι ύποπτος να τελέσει παρόμοια αδικήματα και αυτό είναι πιθανό σε άτομα με τέτοια ψυχολογία και το δεύτερο αν κριθεί ύποπτος φυγής», σημείωσε μεταξύ άλλων στην πρωινή εκπομπή του OPEN.

Παράλληλα, οι αποκαλύψεις φαίνεται πως δεν σταματούν εδώ, καθώς όπως ανέφερε ο κ. Λύτρας, «έχω επαφή με άλλη μία κοπέλα που μου είπε τα ίδια ακριβώς. Είχαν σχέση, τη μαγνητοσκόπησε και τα δημοσίευσε σε πορνογραφικό site. Της δεύτερης καταγγέλλουσας είναι ακόμη ανεβασμένο το βίντεο. Τα βίντεο ανέβηκαν από το δικό του προφίλ. Δεν έκανε καμία κίνηση να τα κατεβάσει ως τώρα», τόνισε προσθέτοντας ότι «ζητήσαμε εισαγγελική παραγγελία για να κατέβει αλλά αυτό καθυστερεί».