Εσείς εξοπλιστήκατε με τα αξεσουάρ σας;

Εσείς εξοπλιστήκατε με τα αξεσουάρ σας;

Το Bike Station λειτουργεί με βασικό άξονα την ασφάλεια σε κάθε διαδρομή με το ποδήλατο

Η ποδηλασία αποτελεί μια ευχάριστη δραστηριότητα με πολλούς οπαδούς σε όλο τον κόσμο. Δεν είναι λίγες οι χώρες που προωθούν τέτοιες επιλογές δημιουργώντας τις κατάλληλες υποδομές για ασφαλείς ποδηλατάδες στους πολίτες της. Σε κάθε περίπτωση είναι σημαντικό ο καθένας να έχει τον σωστό προστατευτικό εξοπλισμό για ασφαλείς βόλτες με το αγαπημένο του ποδήλατο. 

Το Bike Station λειτουργεί με βασικό άξονα την ασφάλεια σε κάθε διαδρομή με το ποδήλατο και προτείνει κάποια βασικά αξεσουάρ. 

Το κράνος σας το πήρατε;

Είναι πολύ σημαντικό το κράνος για ποδηλάτες. Όσο σημαντικό είναι για έναν οδηγό μηχανής, άλλο τόσο είναι και για τους ποδηλάτες. Προστατέψτε το κεφάλι σας επιλέγοντας ένα κράνος που διαθέτει όλες τις προδιαγραφές και θα σας προφυλάξει σε περίπτωση πτώσης. 

Το Force Bat εφαρμόζει απόλυτα χάρη στη ρυθμιζόμενη τεχνολογία του ενώ το μαξιλάρι κάτω από το πιγούνι βοηθά ώστε να τοποθετηθεί σωστά και άνετα. Χάρη στην κατασκευή του με 25 αεραγωγούς κρατά τον ιδρώτα μακριά από το κεφάλι σας.

Προστατέψτε τα χέρια σας

Πριν ξεκινήσετε τη διαδρομή σας φορέστε γάντια ποδηλάτη. Έτσι, θα κρατάτε τις λαβές χωρίς τα χέρια σας να γλιστράνε ενώ τα προστατεύετε σε περίπτωση πτώσης. Τα Force MTB Autonomy είναι κατασκευασμένα από εξαιρετικά υλικά άριστης ποιότητας με ενισχυμένη λαβή από τεχνητό δέρμα και αντιολισθητικό σχεδιασμό. Η τεχνολογία κατασκευής τους προστατεύει τις αρθρώσεις από την τριβή. Προσθέστε τα στον βασικό σας εξοπλισμό. 

Κράνος, γάντια και…

…γυαλιά φυσικά. Ένα ζευγάρι γυαλιά ποδηλασίας σας προστατεύουν από τον ήλιο, τη σκόνη ενώ εξασφαλίζουν την ισορροπία σας καθώς προφυλάσσουν τα μάτια σας σε περίπτωση που μπει κάποιο σκουπιδάκι. Επιλέξτε το σχέδιο που σας αρέσει και κάντε το σύμμαχό σας. Τα Duke της Force με polycarbonate φακούς προσφέρουν προστασία UV400 διαθέτοντας ανταλλακτικά μαξιλαράκια για τη μύτη και τους βραχίονες, καθώς και 2 θήκες, μια σκληρή και μια μαλακή με μικροΐνες για μεγαλύτερη προστασία. 

Φυσικά μπορείτε να επιλέξετε πολλά ακόμη αξεσουάρ που θα εξασφαλίσουν την προστασία σας. Στο bikestation.gr θα βρείτε πολλά σχέδια και χρώματα για να αποκτήσετε το κατάλληλο σύμφωνα με το δικό σας γούστο και αισθητική. 

Δείτε εδώ τα προϊόντα: Force γάντια ενηλίκων MTB Autonomy Μαύρα, Force Κράνος Bat Μαύρο, Force ποδηλατικά γυαλιά Duke