Συγκλονίζει η καταγγελία 60χρονου για τον γιατρό του Βόλου: «Μας έλεγε ότι στο νοσοκομείο 7 στους 10 πεθαίνουν»

Συγκλονίζει η καταγγελία 60χρονου για τον γιατρό του Βόλου: «Μας έλεγε ότι στο νοσοκομείο 7 στους 10 πεθαίνουν»

Η γυναίκα του κατέληξε αφού έμεινε διασωληνωμένη επί ένα μήνα στο νοσοκομείο Χαλκίδας

«Φοβόμασταν να εμβολιαστούμε», είπε ο 60χρονος από το Βόλο που έχασε τη γυναίκα του από κορονοϊό, επειδή πείστηκαν από ανεμβολίαστο γιατρό να μείνουν σπίτι. Για αυτό τον λόγο ο γιατρός αντιμετωπίζει κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος και κινδυνεύει με φυλάκιση έως και 10 έτη.

«Βοηθήστε τον κόσμο να μην ακούει αυτούς», είπε ο Γιώργος Σκουφογιάννης, στην κάμερα της ΕΡΤ, καταγγέλλοντας τον παθολόγο «σε διαθεσιμότητα» ότι μετά τον θάνατο της 60χρονης γυναίκας του οδήγησε και δεύτερο ασθενή στον θάνατο «αφού άντεξε έξι ημέρες κατ οίκον».

Η πρώτη μας λέξη που ανταλλάξαμε ήταν πως είμαστε ανεμβολίαστοι, αφηγείται ο κ. Σκουφογιάννης. «Κι εγώ απάντησε», ο γιατρός πριν τους υποσχεθεί ότι θα γίνουν καλά.

«Μας έγραψε βιταμίνες αλλά και φάρμακα και μας έστειλε σε άλλο γιατρό για συνταγογράφηση ενώ του είπα ότι έχω κομάρες και πρόβλημα με τα μάτια.

Σε μια ώρα μας έφερε τα φάρμακα κι έφυγε. Από το απόγευμα κιόλας άρχισε να πέφτει το οξυγόνο της Λίτσας. Τον παρακάλεσα να έρθει και τελικά πήρε το δεύτερο πενηντάευρο της ημέρας».

«Σβήνουμε του είπα, την επόμενη ημέρα»

Ο 60χρονος περιγράφει τη στιγμή που ο γιος τους τους πίεζε να πάνε στο νοσοκομείο και ο γιατρός έλεγε ότι εκεί από τους 10 οι 7 φεύγουνε».

Η γυναίκα του κατέληξε αφού έμεινε διασωληνωμένη επί ένα μήνα στο νοσοκομείο Χαλκίδας όπου διακομίστηκε, ενώ ο σύζυγος έμεινε 23 ημέρες στο νοσοκομείο του Βόλου και παραμένει με ελαφρύ οξυγόνο στο σπίτι.

1
σχόλιο
  1. avatar Βίκυ Μποντού

    Το ότι η γυναίκα του ζύγιζε κοντά στα 200 κιλά και τα πνευμόνια της ήταν ήδη πολλά χρόνια πριν κατεστραμμένα, γιατί δεν αναφέρεται πουθενά?

Παρακαλούμε περιμένετε ...