«Σφίγγα» ο Στάθης Παναγιωτόπουλος: Αρνήθηκε πάλι να τοποθετηθεί δημόσια για τις καταγγελίες σε βάρος του

«Σφίγγα» ο Στάθης Παναγιωτόπουλος: Αρνήθηκε πάλι να τοποθετηθεί δημόσια για τις καταγγελίες σε βάρος του

Δεν θέλησε να κάνει οποιαδήποτε δήλωση στους δημοσιογράφους

Στο... κυνήγι του Στάθη Παναγιωτόπουλου βρίσκονται οι ρεπόρτερ των καναλιών, έπειτα από τον σάλο που έχει ξεσπάσει με τη δημοσίευση εκ μέρους ερωτικών βίντεο με πρώην σύντροφό του. Ωστόσο, πέρα από την συγκεκριμένα καταγγελία για το revenge porn, έρχονται κι άλλες στο προσκήνιο, αλλά ο δυσάρεστος πρωταγωνιστής παραμένει... σφίγγα.

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη και όχι στο Μεξικό, όπως είχε κυκλοφορήσει πρόσφατα. Η κάμερα του Tlive κι ο δημοσιογράφος, Βασίλης Παπαναστασούλης, συνάντησε τον παρουσιαστή, ο οποίος αρνήθηκε να κάνει την οποιαδήποτε δήλωση για τον σάλο που έχει προκληθεί τις τελευταίες ημέρες.

Το πρωί, ο γνωστός ποινικολόγος Απόστολος Λύτρας, έκανε μία σημαντική αποκάλυψη στο Καλημέρα Ελλάδα για τον παρουσιαστή, λέγοντας: «Έχω μια πολύ σοβαρή νέα καταγγελία για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο από άλλο πρόσωπο. Χθες το βράδυ είχα επικοινωνία με το συγκεκριμένο πρόσωπο και μάλιστα πολύ αργά. Πραγματικά, είδα μια κοπέλα σε απελπισία, έκλαιγε, μια νέα κοπέλα ηλικιακά. Υπάρχουν νέα βίντεο και φωτογραφίες. Μεταγενέστερη περίπτωση αυτής που ήδη γνωρίζουμε».