Τραγωδία στο Αγρίνιο: Κατέληξε η γιαγιά του 35χρονου που σκότωσε τη μητέρα του

Τραγωδία στο Αγρίνιο: Κατέληξε η γιαγιά του 35χρονου που σκότωσε τη μητέρα του

Η 81χρονη παρά το ότι είχε τραυματιστεί από τα χτυπήματα του μητροκτόνου κατάφερε να ειδοποιήσει την Αστυνομία

Είκοσι ημέρες μετά την δολοφονία της κόρης της και το ξυλοδαρμό της ίδιας από τον 35χρονο εγγονό της στο Αγρίνιο, κατέληξε στην ιδιωτική κλινική όπου νοσηλευόταν η 81χρονη γιαγιά του μητροκτόνου.

Η άτυχη γυναίκα είδε μπροστά στα μάτια της την 54χρονη κόρη της να δολοφονείται από τον 35χρονο εγγονό της μέσα στο σπίτι τους στον οδό Κόκκαλη, δίπλα από το παλιό νοσοκομείο στις 30 Νοεμβρίου. Μάλιστα, είχε διακομισθεί και η ίδια στο νοσοκομείο Αγρινίου, καθώς είχε τραυματιστεί και η ίδια από τα χέρια του εγγονού της.

Η 81χρονη ήταν αυτή, που ειδοποίησε την Αστυνομία για το στυγερό έγκλημα. Η άτυχη ηλικιωμένη φέροντας τραύματα από τα χτυπήματα του εγγονού της, ο οποίος κρατείται στο ψυχιατρείο των φυλακών Κορυδαλλού, είχε μεταφερθεί αρχικώς στο γηροκομείο Αγρινίου και καθότι αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας, η 81χρονη διακομίσθηκε σε ιδιωτική κλινική της πόλης.

Εκεί κατέληξε το πρωί της Κυριακής, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα agriniopress.gr. Η κηδεία της τελέστηκε σήμερα στον ιερό ναό Αγίου Γεωργίου στο κοιμητήριο Αγρινίου. Υπενθυμίζεται, ότι ο 35χρονος ο οποίος έχει βεβαρυμμένο ποινικό μητρώο και πάσχει από σχιζοφρένια, είχε αποφυλακιστεί από το ψυχιατρείο των φυλακών Κορυδαλλού μόλις 8 ημέρες πριν το φρικτό έγκλημα.