Στάθης Παναγιωτόπουλος: Πώς αντέδρασε στην πρώτη εμφάνισή του μετά την εισαγγελική παρέμβαση

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Πώς αντέδρασε στην πρώτη εμφάνισή του μετά την εισαγγελική παρέμβαση

«Πρέπει κάποια στιγμή να μπει τέλος σε αυτόν τον εφιάλτη και οι ένοχοι να πληρώσουν», λέει η πρώην σύντροφός του για το revenge porn

Ραγδαίες είναι, πλέον, οι εξελίξεις στην υπόθεση του Στάθη Παναγιωτόπουλου και του revenge porn, για την οποία υπάρχει πλέον εισαγγελική εντολή. Ο ίδιος εντοπίστηκε σήμερα από την κάμερα του Star και στην πρώτη εμφάνισή του μετά από την δικαστική παρέμβαση δεν ήταν καθόλου χαρούμενος.

Μετά τις φήμες για ταξίδι στο Μεξικό, λίγο μετά τις 16:00 σήμερα ο Στάθης Παναγιωτόπουλος κατέβηκε από το σπίτι του στους Νέους Επιβάτες Θεσσαλονίκης και μπήκε στο αυτοκίνητό του.

Ο πρώην παρουσιαστής και ραδιοφωνικός παραγωγός δεν έκανε καμία δήλωση στην κάμερα του Star. Δεν εκμεταλλεύτηκε καν την παρουσία της κάμερας έστω για να ψελλίσει μία συγγνώμη σε αυτήν την κοπέλα που βιώνει σήμερα τον απόλυτο εφιάλτη.

Μπήκε στο αυτοκίνητο του και επέστρεψε ξανά μετά από λίγα λεπτά μαζί με τη σύζυγό του. O γνωστός παρουσιαστής συνεχίζει κανονικά τη ζωή του και αρνείται πεισματικά να δώσει απαντήσεις σε ερωτήματα που συντάραξαν την κοινή γνώμη.

«Είμαι ικανοποιημένη»

Εξάλλου, χαρούμενη για τις εξελίξεις είναι η πρώην σύντροφος του Στάθη Παναγιωτόπουλου, όπως τόνισε: «Είμαι ικανοποιημένη από την εισαγγελική εντολή. Είχα πει ότι υπάρχουν και άλλα βίντεο και είμαι στη διάθεση των αρχών για να βοηθήσω την έρευνα. Η δική μου υπόθεση έχει πάρει το δρόμο της δικαιοσύνης. Το κακό όμως έχει γίνει. Πρέπει κάποια στιγμή να μπει τέλος σε αυτόν τον εφιάλτη και οι ένοχοι να πληρώσουν».

Τόσο εκείνη όσο και η συνήγορός της, ζητούν να ερευνηθεί, μεταξύ άλλων, αν ο παρουσιαστής είχε οικονομικό όφελος από τη δημοσιοποίηση των βίντεο.