Θεσπρωτία: Άγρια συμπλοκή με κουκουλοφόρους που εισέβαλαν σε μπαρ

Θεσπρωτία: Άγρια συμπλοκή με κουκουλοφόρους που εισέβαλαν σε μπαρ

Επεισόδιο με ξυλοδαρμούς σημειώθηκε και μεταξύ δύο ομάδων αλλοδαπών στις Φιλιάτες

Ξυλοδαρμοί ανάμεσα σε πολυμελείς ομάδες ατόμων σημειώθηκαν λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Παρασκευής σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις σε περιοχές της Θεσπρωτίας, με αποτέλεσμα να καταλήξουν στα νοσοκομεία οκτώ άτομα.

Στην πρώτη περίπτωση, σε κοινότητα του δήμου Σουλίου, ομάδα 10-15 ατόμων που είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους, εισέβαλαν σε μπαρ και με ρόπαλα και καδρόνια επιτέθηκαν στους θαμώνες, στο προσωπικό και στον dj του καταστήματος, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν έξι άτομα εκ των οποίων οι δύο μεταφέρθηκαν για νοσηλεία σε νοσοκομείο των Ιωαννίνων. Οι άλλοι τέσσερις μεταφέρθηκαν στο κέντρο υγείας Παραμυθιάς όπου τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες. Οι άγνωστοι κουκουλοφόροι αναζητούνται από την αστυνομία.

Στη δεύτερη περίπτωση, σε περιοχή των Φιλιατών, ομάδα έξι αλλοδαπών εισέβαλε σε σπίτι όπου διέμεναν οκτώ αλλοδαποί εργάτες γης και με τη βία απέσπασαν τα χρήματα και τα κινητά τηλέφωνα των εργατών. Ακολούθησε συμπλοκή με αποτέλεσμα να τραυματιστούν δύο άτομα και να μεταφερθούν για νοσηλεία στο νοσοκομείο. Έχουν γίνει συνολικά εννέα συλλήψεις τόσο για τη ληστεία όσο και για τον ξυλοδαρμό.