Στάθης Παναγιωτόπουλος: Νέα καταγγελία σε βάρος του για σεξουαλική παρενόχληση

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Νέα καταγγελία σε βάρος του για σεξουαλική παρενόχληση

Τα αισχρά μηνύματα που έστελνε το πρώην μέλος της εκπομπής «Ράδιο Αρβύλα» σε νεαρή επιχειρηματία

Άνοιξε ο «ασκός του Αιόλου» για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο, με τις εις βάρος του καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση γυναικών να παίρνει μορφή χιονοστιβάδας.

Μία νεαρή επιχειρηματίας στη Θεσσαλονίκη, αποτελεί την τέταρτη γυναίκα που καταγγέλλει το πρώην μέλος της εκπομπής «Ράδιο Αρβύλα», μετά την πρώην σύντροφό του της οποία βίντεο και φωτογραφίες σεξουαλικού περιεχομένου δημοσιοποίησε εν αγνοία της σε ιστοσελίδα πορνογραφικού περιεχομένου, την τραγουδίστρια Chrysa και μία ακόμη κοπέλα, τις οποίες παρενόχλησε σεξουαλικά, όταν μάλιστα ήταν ανήλικες. Όπως αποκάλυψε το Star, ο Στάθης Παναγιωτόπουλος έστελνε στην επιχειρηματία, η οποία είναι και οικογενειακή του φίλη, μηνύματα με αισχρό περιεχόμενο.

Τα μηνύματα από τον Στάθη Παναγιωτόπουλο ξεκινούν το 2017, όταν η επιχειρηματίας λαμβάνει ξαφνικά το εξής μήνυμα στο Facebook: «... με το μαγιό που φοράς. Θες να βρεθούμε; Τι υπέροχος κ.....». Η κοπέλα σοκάρεται, αλλά λόγω της οικογενειακής επαφής που έχουν, δεν απαντά, θεωρώντας ότι o παρουσιαστής θα σταματήσει. Δέχεται όμως και άλλα μηνύματα. Ένα χρόνο μετά, το 2018, της προτείνει: «Έλα από το σπίτι να σου μαγειρέψω και να σε περιποιηθώ».

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος στέλνει τα μηνύματα, ενώ είναι σε σχέση με την κοπέλα, που τον κατήγγειλε για τη διαρροή των βίντεο. Τα μηνύματα γίνονται πιο προσωπικά από το 2020 και μετά, σε μία περίοδο που το πρώην μέλος της εκπομπής «Ράδιο Αρβύλα» γνωρίζει, ότι τον έχει μηνύσει η πρώην σύντροφός του για την διαρροή του πορνογραφικού υλικού. «Που είσαι; Θέλω να σε ξεμοναχιάσω. Πρέπει να με καταλάβεις» της γράφει το 2020.

Μέσα στο 2021 ο Στάθης Παναγιωτόπουλος στέλνει δύο τελευταία μηνύματα. Στο ένα αναφέρει: «Θα σου μιλήσω ειλικρινά επειδή φλέγομαι από επιθυμία εδώ και χρόνια. Και ελπίζω να μην παρεξηγηθείς. Είσαι το μεγάλο μου απωθημένο. Χρόνια τώρα έχω ..... άπειρες φορές στο μπάνιο με τη σκέψη σου». Στο τελευταίο της γράφει: «Μου αρέσεις πολύ με τα ρούχα που φοράς. Σκέφτομαι το κορμί σου με τα εσώρουχα που φοράς. Στείλε μου φωτογραφία με τα εσώρουχα».