Συγκλονίζει η μαρτυρία 24χρονης που έπεσε θύμα revenge porn: Είχα πέσει σε κατάθλιψη – Κόντεψα να κόψω τις φλέβες μου

Συγκλονίζει η μαρτυρία 24χρονης που έπεσε θύμα revenge porn: Είχα πέσει σε κατάθλιψη – Κόντεψα να κόψω τις φλέβες μου

«Ας μη μιλήσουμε για το bullying που δέχθηκα στα social media. Μου ερχόντουσαν μηνύματα απανωτά», περιέγραψε η κοπέλα

Ο ντόρος που ξέσπασε με την υπόθεση του Στάθη Παναγιωτόπουλου έφερε στην επιφάνεια κι άλλες τέτοιες περιρπτώσεις με revenge porn. Γυναίκες που βίωσαν την εκδίκηση από έναν πρώην σύντροφό τους, που δημοσίευσε βίντεο τους με ερωτικό τους περιεχόμενο στο διαδίκτυο.
Συγκλονίζει η ιστορία μιας 24χρονης από την Πάτρα, που έπεσε θύμα του άντρα που είχε ερωτευτεί.

«Κάποιους μήνες πριν χωρίσουμε το άτομο αυτό μου είχε ζητήσει να βγάλουμε κάποια βίντεο, προσωπικές μας στιγμές. Εγώ εντελώς «τυφλωμένη» και πολύ ερωτευμένη δυστυχώς δέχθηκα. Δεν πήγε το μυαλό μου ποτέ στο κακό. Δυστυχώς» σημείωσε η κοπέλα στο Mega.

Όταν η νεαρή γυναίκα αποφάσισε να δώσει τέλος στη σχέση άρχισε ο εφιάλτης της μέσω του διαδικτύου αλλά και των κινητών τηλεφώνων.

«Ένα μήνα μετά τον χωρισμό μου στέλνει ένας γνωστός μου μήνυμα στα social, και μου λέει «το ξέρεις οτι έχω ένα βίντεο που φαίνεται οτι κάνεις την σεξουαλική σου πράξη με αυτόν τον άνθρωπο;». Έπεσα από τα σύννεφα, ήθελα να ανοίξει η γη να με καταπιεί» πρόσθεσε.

Ακολουθούν η ντροπή, ο φόβος, η απόφαση για απομόνωση και αυτοκτονία. «Για 4 μήνες δεν πήγαινα πουθενά, φοβόμουν να κυκλοφορήσω στον δρόμο. Όπου πήγαινα με κοιτάγανε και γελάγανε και με δείχνανε με το δάχτυλο. Είχα πέσει σε κατάθλιψη. Κόντεψα να κόψω τις φλέβες μου. Η μητέρα μου με συγκράτησε» συμπλήρωσε.

Και σαν να μην έφτανε αυτό, άγνωστοι που είχαν δει το επίμαχο βίντεο έβρισκαν ευκαιρία να διαπομπεύσουν την 24χρονη μέσω διαδικτύου.

«Ας μη μιλήσουμε για το bullying που δέχθηκα στα social media. Μου ερχόντουσαν μηνύματα απανωτά. Από ανθρώπους που δεν τους γνώριζα και δεν με ξέρανε. Με κακοχαρακτηρίζανε με αισχρόλογα. Το θέμα είναι οτι εγώ δεν επέλεξα ποτέ η προσωπική μου στιγμή να βγει προς τα έξω» ανέφερε.