Βόλος: Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους 18χρονος κατηγορούμενος για βιασμό σε πάρτι

Βόλος: Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους 18χρονος κατηγορούμενος για βιασμό σε πάρτι

Ελεύθερος αφέθηκε και ο συνομήλικός του διοργανωτής του πάρτι ο οποίος φέρεται να διευκόλυνε τον δράστη κατά την πράξη του

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε ο 18χρονος, που κατηγορείται για βιασμό της 18χρονης πρώην φίλης του στο Βόλο, έπειτα από καταγγελία της ίδιας, μετά την απολογία του σήμερα στον ανακριτή.

Στον 18χρονο απαγορεύτηκε η έξοδος από τη χώρα και κάθε 15 ημέρες θα πρέπει να εμφανίζεται στο Α.Τ. της περιοχής του. Ελεύθερος αφέθηκε μετά την απολογία του στον ανακριτή και ο 18χρονος διοργανωτής του πάρτι που κατηγορείται για συνέργεια στον βιασμό και πλέον αναμένεται ο ορισμός τακτικής δικασίμου.

Σύμφωνα με την καταγγελία της 18χρονης, ο πρώην φίλος της την βίασε ξημερώματα της περασμένης Κυριακής στο δωμάτιο ενός σπιτιού, που γίνονταν ένα πάρτι, ενώ ο 18χρονος διοργανωτής ήταν αυτός που κλείδωσε την πόρτα του δωματίου, που εξελίχθηκε ο βιασμός. Μάλιστα, ανέφερε ότι ζήτησε από τον ιδιοκτήτη και διοργανωτή να της υποδείξει ένα δωμάτιο να αλλάξει και εκείνος την οδήγησε εκεί, τους ακολούθησε όμως ο πρώην της και μπήκε πίσω της στο δωμάτιο, με τον νεαρό ιδιοκτήτη να κλειδώνει την πόρτα.

Επιπλέον, κατήγγειλε ότι ο φερόμενος ως δράστης την βίασε και μετά εκείνη κάλεσε τον ιδιοκτήτη να ανοίξει την πόρτα και πήγε στο μπάνιο, όπου κατέρρευσε και την βρήκαν φίλες της. Το γεγονός μαθεύτηκε μεταξύ των καλεσμένων και το πάρτι διαλύθηκε. Η κοπέλα κατήγγειλε το περιστατικό την Κυριακή το μεσημέρι.