Απαγχονισμένος στις φυλακές βρέθηκε ο κατηγορούμενος για τη γυναικοκτονία στην Κυπαρισσία

Απαγχονισμένος στις φυλακές βρέθηκε ο κατηγορούμενος για τη γυναικοκτονία στην Κυπαρισσία

Ο 39χρονος Ρουμάνος κατηγορούνταν ότι σκότωσε, έθαψε και τσιμέντωσε την σύντροφό του στην αυλή

Απαγχονισμένος στο κελί του στις φυλακές Ναυπλίου βρέθηκε το μεσημέρι της Κυριακής ο 39χρονος Ρουμάνος, που κατηγορούνταν για την δολοφονία της 42χρονης συντρόφου του Μόνικα Γκιους στην Κυπαρισσία.

Ο 39χρονος σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ΕΡΤ, περί τις 12:00 το μεσημέρι άνοιξε το νερό στο κελί του, για να παραπλανήσει τους συγκρατούμενούς τους, έφτιαξε έναν βρόγχο με το σεντόνι και κρεμάστηκε από κάγκελο στο κελί του. Οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι τον βρήκαν νεκρό περί της 12:30.

Η εξαφάνιση της Μόνικα Γκιούς δηλώθηκε τον περασμένο Μάιο και η σορός της βρέθηκε χάρη στην παρατηρητικότητα του ιδιοκτήτη του σπιτιού, όπου έμενε με τον σύντροφό της, ο οποίος την 1η Σεπτεμβρίου εντόπισε ότι στην αυλή υπήρχε σχετικά πρόσφατο τσιμέντο. Ειδοποιήθηκαν οι Αρχές, οι οποίες εντόπισαν τη σορό της άτυχης γυναίκας.

Ο Ρουμάνος στο μεταξύ είχε διαφύγει στην Ολλανδία, όπου εντοπίστηκε μετά από την έκδοση διεθνούς εντάλματος σύλληψης και εκδόθηκε στην Ελλάδα. Μετά την απολογία του, όπου αρνήθηκε ότι αυτός διέπραξε το έγκλημα, χωρίς να πείσει ανακριτή και εισαγγελέα, οδηγήθηκε στη φυλακή.