Καβγάς Παγώνη – Γιαννάκου on air για τις ΜΕΘ – «Δε θα με διακόψετε, αρκετά σας άκουσα»

Καβγάς Παγώνη – Γιαννάκου on air για τις ΜΕΘ – «Δε θα με διακόψετε, αρκετά σας άκουσα»

Έξαλλη με την καταγγελία της ΠΟΕΔΗΝ η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ

Ένταση επικράτησε στον αέρα εκπομπής ανάμεσα στον Μιχάλη Γιαννάκο και τη Ματίνα Παγώνη με αφορμή την καταγγελία που έκανε ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, για το ότι οι επώνυμοι βρίσκουν πιο εύκολα ΜΕΘ, όταν πολλοί παραμένουν διασωληνωμένοι εκτός ΜΕΘ.

«Για τους γιατρούς και νοσηλευτές δεν υπάρχουν VIP ασθενείς, όλοι οι άρρωστοι είναι το ίδιο» είπε η κυρία Παγώνη, απαντώντας στον πρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ και πρόσθεσε ότι «δεν έχουμε καταγγελία στην ΕΙΝΑΠ ότι υπάρχουν κενές κλίνες και ότι δεν έχουν μεταφερθεί ασθενείς».

Συνεχίζοντας την κριτική στον πρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ η Ματίνα Παγώνη του είπε ότι δεν έχει καταλάβει την διαδικασία με την ίδια να εξανίσταται όταν ο κ. Γιαννάκος επιχείρησε να επαναφέρει το επιχείρημα περί κριτηρίων στην επιλογή των ασθενών που διασωληνώνονται. «Δεν θα με διακόψετε, αρκετά σας άκουσα» είπε σε έντονο ύφος η Ματίνα Παγώνη.

Όταν, δε, ο Μιχάλης Γιαννάκος αναφέρθηκε στους ασθενείς που βρίσκονται εκτός ΜΕΘ η Ματίνα Παγώνη είπε σε αυστηρό τόνο ότι «δεν έχουμε εγκαταλείψει διασωληνωμένους, τους παρακολουθούμε και στα τμήματα, οι ασθενείς αυτοί η θέση τους είναι στις ΜΕΘ αλλά όχι ότι δεν τους παρακολουθούμε. Κανείς συνάδελφος δεν έχει αφήσει ασθενή αν υπάρχει κενό κρεβάτι και δεν τον έχει μεταφέρει, δεν υπάρχει περίπτωση».