Άγριο bullying σε 8χρονο μαθητή – Απίστευτη κακοποίηση καταγγέλλει ο πατέρας του

Άγριο bullying σε 8χρονο μαθητή – Απίστευτη κακοποίηση καταγγέλλει ο πατέρας του

Απαντά με μηνύσεις σε βάρος των γονέων τριών συμμαθητών του παιδιού και του διευθυντή του σχολείου

Την απίστευτη ψυχική και σωματική κακοποίηση που υφίσταται ένας 8χρονος από τρεις συμμαθητές του και την αδιαφορία τόσο της διεύθυνσης του σχολείου όπου φοιτά ο γιος του, όσο και της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Βόρειου Τομέα Αθηνών, καταγγέλλει ο πατέρας ενός 8χρονου μαθητή της Γ΄ Δημοτικού στη Μεταμόρφωση Αττικής.

Μετά από υπομονή 2 χρόνων, όπως είπε μιλώντας στο Mega, αποφάσισε να μιλήσει δημόσια και να καταθέσει μηνύσεις, για τα όσα περνάει το παιδί του μέσα στο σχολείο, με αποτέλεσμα να έχει φθάσει να βλέπει εφιάλτες, λόγω του bullying που δέχεται από τρεις συμμαθητές του. Το ποτήρι της υπομονής του ξεχείλισε το βράδυ της περασμένης Παρασκευής, όταν ο γιος του τού παραπονέθηκε για έντονους πόνους στους νεφρούς, από τα χτυπήματα που είχε δεχθεί στο σχολείο.

Ο πατέρας του παιδιού καταγγέλλει, πως τόσο η διεύθυνση του σχολείου, όσο και τα στελέχη της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης που μίλησαν μαζί του, άφησαν το πρόβλημα να σέρνεται. Το μαρτύριο του παιδιού ξεκίνησε στην Α’ Δημοτικού. Τότε, σύμφωνα με τον πατέρα του, στοχοποιήθηκε από τρεις συμμαθητές του και το bullying έγινε συστηματικό.

Ο διευθυντής του δημοτικού σχολείου στη Μεταμόρφωση δεν κατάφερε να λύσει το πρόβλημα. Φώναξε τους γονείς των τριών μαθητών, έκανε και ο ίδιος συστάσεις στα παιδιά, αλλά το bullying συνέχισε να υφίσταται. Οι μέρες που ο 8χρονος επέστρεφε σπίτι χτυπημένος, γίνονταν όλο και περισσότερες με το πέρασμα του χρόνου.

Το παιδί σταδιακά άλλαξε συμπεριφορά, κλείστηκε στον εαυτό του και η όρεξη για το σχολείο άρχισε να χάνεται, όπως λέει ο πατέρας του. Με τις μηνύσεις του ο πατέρας που στρέφεται κατά του διευθυντή του σχολείου, των γονέων των τριών μαθητών και ενός στελέχους της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Βόρειου Τομέα Αθηνών, ζητάει την προστασία του παιδιού του.