Εκτέλεση πυγμάχου στο Γαλάτσι: Ο δράστης είχε συνεργό – Οι υποψίες της ΕΛ.ΑΣ για τη δολοφονία του «Dirty Harry»

Εκτέλεση πυγμάχου στο Γαλάτσι: Ο δράστης είχε συνεργό – Οι υποψίες της ΕΛ.ΑΣ για τη δολοφονία του «Dirty Harry»

Το θύμα ήταν γνωστό στις αρχές για τις σχέσεις του με την ελληνική Μαφία - Είχε κατηγορηθεί για σειρά αδικημάτων που είχαν να κάνουν με «δουλειές» της νύχτας

Νέα στοιχεία βγαίνουν στην επιφάνεια για την σημερινή μαφιόζικη εκτέλεση του 35χρονου άνδρα στο Γαλάτσι, που ήταν γνωστός ως «Dirty Harry». Ο πρώην πυγμάχος ήταν γνώριμος στις αρχές από την... δράση του στην αθηναϊκή νύχτα και γι' αυτό οι έρευνες στρέφονται προς την ελληνική Μαφία και το ξεκαθάρισμα λογαριασμών.

Ήταν σεσημασμένος για διάφορα αδικήματα, όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, και σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ, το θύμα της δολοφονικής επίθεσης στο Γαλάτσι. Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, ο 35χρονος δέχθηκε ξαφνικά πυροβολισμούς από άγνωστους δράστες, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα.

Συγκεκριμένα ο 35χρονος τη στιγμή που βρισκόταν έξω από γυμναστήριο, στην οδό Εκάβης, δέχθηκε την επίθεση, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα.

Ο δράστης ήταν πεζός και είχε συνεργό, με τον οποίο διέφυγαν με μηχανή. Στο σημείο της δολοφονίας βρέθηκαν επτά κάλυκες.

Προανάκριση διενεργεί η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες υπάρχει σύνδεση του πυγμάχου με πρόσωπο που είχε δολοφονηθεί προ μηνών και του οποίου ήταν ανηψιός. Επίσης το 2011 φέρεται να εντοπίζεται σε δικογραφία για παράνομη οπλοκατοχή, οπλοφορία και σωματικές βλάβες.

Το θύμα ήταν ανιψιός του «Κεφάλα», πρώην πυγμάχου της ΑΕΚ, που δολοφονήθηκε με παρόμοιο τρόπο έξω από μια καντίνα στη Μεταμόρφωση τον περασμένο Μάιο.