Πάπας Φραγκίσκος: Στο Προεδρικό Μέγαρο για τη συνάντηση με Σακελλαροπούλου – Μητσοτάκη

Πάπας Φραγκίσκος: Στο Προεδρικό Μέγαρο για τη συνάντηση με Σακελλαροπούλου – Μητσοτάκη

Αναλυτικά το πρόγραμμα του Ποντίφικα

Στο Προεδρικό Μέγαρο έφτασε πριν από λίγο ο Πάπας Φραγκίσκος, όπου τον υποδέχτηκε η Κατερίνα Σακελλαροπούλου, με την οποία θα συναντηθούν στο προσωπικό της γραφείο.

Στις 12:30 ο Ποντίφικας θα έχει συνάντηση με τον πρωθυπουργό στο Προεδρικό Μέγαρο και στις 12:45 με εκπροσώπους των Αρχών, της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και του Διπλωματικού Σώματος στο Προεδρικό Μέγαρο.

Στις 16:00 θα κάνει εθιμοτυπική επίσκεψη στον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερώνυμο στην Αρχιεπισκοπή Αθηνών και θα ακολουθήσει στις 16:30 συνάντηση του Αρχιεπισκόπου Ιερωνύμου και του Πάπα Φραγκίσκου και των ακολουθιών τους στην Αίθουσα του Θρόνου, στην Αρχιεπισκοπή Αθηνών.

Θα ακολουθήσει, στις 17:15, συνάντηση με τους Επισκόπους, Ιερείς, μέλη Μοναχικών Ταγμάτων και της Αφιερωμένης Ζωής, Ιεροσπουδαστές και Κατηχητές της Καθολικής Εκκλησίας στην Ελλάδα, στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Αγίου Διονυσίου του Αρεοπαγίτου των Καθολικών και στις 18:45 ιδιωτική συνάντηση με τα μέλη της Αδελφότητος του Ιησού στην Αποστολική Νουντσιατούρα.