Αγρίνιο: Στο ψυχιατρείο των φυλακών Κορυδαλλού ο 35χρονος που σκότωσε τη μητέρα του

Αγρίνιο: Στο ψυχιατρείο των φυλακών Κορυδαλλού ο 35χρονος που σκότωσε τη μητέρα του

Τι επικαλέστηκε ενώπιον του ανακριτή ο μητροκτόνος

Στις φυλακές Κορυδαλλού όπου θα κρατείται στην ψυχιατρική κλινική. οδηγείται ο 35χρονος, που τα ξημερώματα της Τρίτης 30 Νοεμβρίου σκότωσε με πρωτοφανή αγριότητα την 54χρονη μητέρα του και τραυμάτισε τη γιαγιά του στο σπίτι τους, στην οδό Κόκκαλη στο Αγρίνιο.

Ο μητροκτόνος πέρασε το κατώφλι του Δικαστικού Μεγάρου Αγρινίου, λίγο πριν τις 12 το μεσημέρι, ώστε να απολογηθεί μετά την 24ωρη προθεσμία που έλαβε. Άνθρωπος με βεβαρυμμένο ποινικό μητρώο και ιστορικό βαριάς ψυχικής νόσησης, σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται η ιστοσελίδα agriniopress.gr, επικαλέστηκε στις δικαστικές αρχές την σχιζοφρένιά του και το ότι δεν ακολούθησε την φαρμακευτική αγωγή, που του χορηγούνταν, όσο βρίσκονταν έγκλειστος στο ψυχιατρείο των φυλάκων Κορυδαλλού, απ’ όπου αποφυλακίστηκε οκτώ μέρες πριν το έγκλημα.

Η οικογένεια του 35χρονου, σύμφωνα με δηλώσεις του δικηγόρου του Γιάννη Ψάρρη, ζητά να βρεθεί σε χώρο, όπου θα έχει την κατάλληλη περίθαλψη και υποστήριξη, μιας και πάσχει από χρόνια σχιζοφρένεια. Ο ίδιος, φέρεται να μην έχει συνειδητοποιήσει τι έχει κάνει, ενώ ακατάληπτα ήταν τα όσα είπε σε Εισαγγελέα και Ανακριτή στην απολογία του.