Βόλος: Πέθανε η μάνα από κορονοϊο και αγνοείται ο πατέρας

Βόλος: Πέθανε η μάνα από κορονοϊο και αγνοείται ο πατέρας

Ενα οικογενειακό δράμα συνταράσσει την τοπική κοινωνία

Μια οικογενειακή τραγωδία συγκλονίζει την βολιώτικη κοινωνία καθώς μια ανείπωτη κατάσταση ταλανίζει την οικογένεια μιας 74χρονης η οποία απεβίωσε από επιπλοκές της νόσου Covid-19.

Η 74χρονη Χριστίνα Τσιγκούδη πέθανε από κορονοϊό το περασμένο Σάββατο, στο νοσοκομείο του Βόλου και ενώ, όπως αναφέρει η ertnews.gr, ο θάνατός της δοκιμάζει ήδη τις αντοχές της οικογένειας, η οποία από τις 12 Οκτωβρίου του 2021 αναζητάει τον σύζυγό της, Βασίλη Τσιγκούδη, ο οποίος πάσχει από άνοια.

Ο 81χρονος έφυγε από το σπίτι και χάθηκε στη διαδρομή από το καφενείο μέχρι το σπίτι του, στη συνοικία Χρυσοχοϊδη Βόλου. Οι συγγενείς και τα παιδιά της οικογένειας Τσιγκούδη, μετά και την ταφή της μητέρας τους, επανέρχονται ζητώντας βοήθεια, μήπως και εντοπιστεί ο πατέρας τους.  Μάλιστα ανάρτησαν φωτογραφία σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ζητώντας από τους συμπολίτες, αν τον δουν και τον αναγνωρίσουν, να ενημερώσουν τις αρχές, γιατί βρίσκεται σε κίνδυνο. Αργότερα βρέθηκαν το πορτοφόλι και το κινητό του τηλέφωνο πεταμένα δίπλα από κάδο σκουπιδιών, στην περιοχή Μεταμορφώσεως και Γ. Δήμου.

Ο 81χρονος φορούσε μπλε μπουφάν, γκρι παντελόνι και κρατούσε μπαστούνι. Αν τον εντοπίσει κάποιος μπορεί να επικοινωνήσει με το 100.