Δημήτρης Αρβανίτης: Ο Λιγνάδης είναι ένας άρρωστος άνθρωπος που χρήζει ψυχιατρείου

Δημήτρης Αρβανίτης: Ο Λιγνάδης είναι ένας άρρωστος άνθρωπος που χρήζει ψυχιατρείου

Τι είπε για Φιλιππίδη και Κιμούλη

Στο ελληνικό #metoo αναφέρθηκε μιλώντας στο «MEGA Καλημέρα» ο Δημήτρης Αρβανίτης.

«Είδαμε διαφορετικές περιπτώσεις με το #metoo αλλά μπήκαν όλες στον ίδιο κουβά», τόνισε και πρόσθεσε:

«Υπάρχει ένας κώδικας συμπεριφοράς που διαταράχτηκε και μάλιστα πολύ επικίνδυνα από τον Πέτρο Φιλιππίδη. Ο βιασμός πέρα από αδίκημα είναι ότι επιβάλλεις τον έλεγχό σου σεξουαλικά, που δεν έχει καμία σχέση με τη δουλειά.

Ο Δημήτρης Λιγνάδης είναι ένας άρρωστος άνθρωπος που χρήζει ψυχιατρείου. Η αρρώστια του υπερβαίνει και το επάγγελμα. Και έξω από το επάγγελμα τα ίδια θα έκανε.

Ο Γιώργος Κιμούλης, ενώ μπορούσε να μαζέψει τον εαυτό του, είχε μια παθολογική εικόνα στη σκηνή να καταστρέφει αυτά που έχει κάνει μόνος του».

Για την περιπέτεια που είχε με αεροπλάνο στην Αφρική

«Έπαθε βλάβη ένας κινητήρας και προσγειωθήκαμε σε ένα χωματόδρομο στην Αφρική. Ο πιλότος είπε ότι ήμασταν πολύ τυχεροί που δεν περνούσε κάποιο ζώο από κάτω γιατί θα διαλυόμασταν», είπε.

«Έχω χάσει πολλές φορές την ψυχραιμία μου. Μερικές φορές με ενοχλεί η βλακεία και η επιπολαιότητα και στο επάγγελμα που κάνω δυστυχώς έχω και τα δύο πολλές φορές. Τις εκρήξεις οργής της έχω περιορίσει δουλεύοντας με τον εαυτό μου. Έχουν χαλάσει συνεργασίες επειδή έχω κουράσει ανθρώπους και αυτό δεν με τιμά, αλλά είναι παραγματικότητα», παραδέχτηκε.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε σε ένα περιστατικό που συνέβη κάποτε με έναν ηθοποιό. «Ένας ηθοποιός ήρθε αδιάβαστος μπροστά στην Κάτια τη Δανδουλάκη και μεθυσμένος. Του λέω «δεν ντρέπεσαι;» και μου απάντησε «εγώ ήρθα να τα αρπάξω και να τα φύγω». Είναι ντροπή για τον ίδιο, ντροπή για τους ηθοποιούς. Από αυτό και μετά με έλεγαν Γερμανό αλλά δεν με πείραξε καθόλου».

«Μου λένε γιατί χρησιμοποιώ τα ίδια άτομα… Επειδή δουλεύω καλά μαζί τους. Δεν είναι κλίκα είναι προτίμηση», υπογράμμισε.

«Είμαι αυστηρός στα επαγγελματικά με τα παιδιά μου. Έχω απολύσει την κόρη μου. Λατρεύω την εγγονή μου. Έχει μια πολύ υψηλή αισθητική», κατέληξε.