Κορονοϊός: Οικογενειακή τραγωδία στο Βόλο – Πέθαναν μέσα σε λίγες ώρες πεθερός και γαμπρός

Κορονοϊός: Οικογενειακή τραγωδία στο Βόλο – Πέθαναν μέσα σε λίγες ώρες πεθερός και γαμπρός

Πέντε ασθενείς κατέληξαν το τελευταίο 24ωρο στο Αχχιλοπούλειο Νοσοκομείο

Οικογενειακή τραγωδία στο Βόλο, όπου μέσα σε λίγες ώρες κατέληξαν με κορονοϊό πεθερός και γαμπρός, βυθίζοντας στο πένθος τους συγγενείς.

Συγκεκριμένα, την περασμένη Παρασκευή κατέληξε ένας 75χρονος και ενώ οι συγγενείς ήταν έτοιμοι να παραστούν στην κηδεία του, έμαθαν πως πέθανε από την ίδια αιτία και ο 59χρονος γαμπρός του. Οι δύο νοσηλεύονταν με αναπνευστική δυσλειτουργία στο νοσοκομείο και έχασαν την ζωή τους μέσα σε λίγες ώρες, βυθίζοντας στο πένθος όλη την οικογένεια.

Εν τω μεταξύ, το τελευταίο 24ωρο στη μακρά λίστα των ασθενών που χάνουν τη μάχη με τον κορονοϊό, προστέθηκαν ακόμη πέντε συνάνθρωποί μας. Στο Νοσοκομείο του Βόλου απεβίωσαν λόγω επιπλοκών τέσσερις ασθενείς ηλικίας 77, 85, 93 και 94 ετών. Σήμερα στο Αχχιλοπούλειο Νοσοκομείο νοσηλεύονται 95 ασθενείς, η ΜΕΘ Covid με οκτώ κρεβάτια είναι πλήρης, ενώ τρεις ασθενείς έχουν διασωληνωθεί εκτός ΜΕΘ.

Επίσης, κατέληξε σήμερα στο Νοσοκομείο του Βόλου ένας 54χρονος φιλόλογος του ΓΕΛ Βελεστίνου, που νοσηλευόταν στη ΜΕΘ covid του Αχιλλοπούλειου, ενώ δεν ήταν εμβολιασμένος. Ο εκλιπών ήταν πατέρας ενός παιδιού και είχε καταγωγή από το Μεγάλο Μοναστήρι.