Θανατηφόρο τροχαίο στο Μεσολόγγι – Νεκρή 42χρονη σε μετωπική

Θανατηφόρο τροχαίο στο Μεσολόγγι – Νεκρή 42χρονη σε μετωπική

Το θύμα ήταν νοσηλεύτρια στο ΓΠΝΠ και επέστρεφε μετά από νυχτερινή βάρδια

Τραγικό θάνατο βρήκε μια 42χρονη νοσηλεύτρια του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Πάτρας το πρωί της Τρίτης σε τροχαίο στην εθνική οδό Αντιρρίου-Ιωαννίνων, στο ύψος του Άη Γιάννη Ευηνοχωρίου, όταν το αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε, συγκρούστηκε μετωπικά με αγροτικό ΙΧ αυτοκίνητο.

Από τη σύγκρουση έχουν τραυματιστεί ελαφρά και δύο επιβαίνοντες στο αγροτικό, που μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείου Μεσολογγίου για τις πρώτες βοήθειες, σύμφωνα με το agriniopress.gr. Το κόκκινο Fiat που οδηγούσε η γυναίκα, είχε κατεύθυνση προς Μεσολόγγι, ενώ το φορτηγάκι στο οποίο επέβαιναν δυο άτομα, είχε κατεύθυνση προς Αντίρριο.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των αστυνομικών της Τροχαίας το ένα από τα οχήματα εξετράπη της πορείας του και μπήκε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας. Η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή, που τα πληρώματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Μεσολογγίου αναγκάστηκαν να κόψουν τις πόρτες για να απεγκλωβίσουν την οδηγό, η οποία ήταν ήδη νεκρή. Η άτυχη 42χρονη επέστρεφε στο σπίτι της μετά από νυχτερινή βάρδια στο νοσοκομείο.