Σκηνικό πολέμου: Δεκάδες νέοι τάφοι ανοίγουν στα κοιμητήρια της Θεσσαλονίκης

Σκηνικό πολέμου: Δεκάδες νέοι τάφοι ανοίγουν στα κοιμητήρια της Θεσσαλονίκης

«Ευχόμαστε να είναι αχρείαστοι, ωστόσο, επειδή δε ξέρουμε τι μπορεί να γίνει σε δύο εβδομάδες, πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι σε κάθε περίπτωση»

Νέους τάφους ανοίγουν καθημερινά οι υπεύθυνοι στα κοιμητήρια της Θεσσαλονίκης, προκειμένου να είναι έτοιμοι καθώς δεκάδες άνθρωποι καθημερινά χάνουν τη ζωή τους από τον κορονοϊό.

Σύμφωνα με το GrTimes η διοίκηση του δήμου Θεσσαλονίκης έχει μεριμνήσει για να υπάρχουν σε σταθερή βάση διαθέσιμοι 250 τάφοι, ούτως ώστε να καλυφθεί η ανάγκη που ενδεχομένως να παρουσιαστεί.

«Ευχόμαστε να είναι αχρείαστοι, ωστόσο, επειδή δε ξέρουμε τι μπορεί να γίνει σε δύο εβδομάδες, πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι σε κάθε περίπτωση» ανέφερε ο αντιδήμαρχος Επιχειρησιακού Σχεδιασμού, Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και Μεταναστευτικής Πολιτικής, Γιώργος Αβαρλής στις αρχές Νοεμβρίου.

O αντιπρόεδρος της Ένωσης Λειτουργών Γραφείων Κηδειών Ελλάδος, υπεύθυνος για την Κεντρική Μακεδονία, Νέστωρας Νικολόπουλος, είχε δηλώσει μάλιστα ότι τα μισά τουλάχιστον περιστατικά που καλούνται να αναλάβουν τα γραφεία τελετών, αφορούν ανθρώπους οι οποίοι έχασαν τη ζωή τους από τον κορονοϊό.