Χαλάνδρι: Κρίσιμη η κατάσταση του οφθαλμίατρου που πυροβολήθηκε – Η 49χρονη είχε επιτεθεί και στη σύζυγό του

Χαλάνδρι: Κρίσιμη η κατάσταση του οφθαλμίατρου που πυροβολήθηκε – Η 49χρονη είχε επιτεθεί και στη σύζυγό του

«Πόσες μηνύσεις να κάνει; Ο πελάτης μου έπρεπε να κάνει κάθε μέρα μηνύσεις!»

Μάχη δίνει για να κρατηθεί στη ζωή ο 68χρονος γιατρός ο οποίος πυροβολήθηκε στο Χαλάνδρι. Ο άνδρας υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση, η οποία διήρκησε 8 ώρες, και οι γιατροί δήλωσαν πως τα δύο επόμενα 24ωρα είναι κρίσιμα για την εξέλιξη της υγείας του.

Ο 68χρονος φέρει τραύματα στην κοιλιακή και στη θωρακική χώρα. Στην κοιλιακή χώρα έχει τραυματιστεί το λεπτό έντερο, ενώ φέρει τραύμα και στην ουροδόχο κύστη, το οποίο είχε ως αποτέλεσμα να τον χειρουργούν ταυτόχρονα θωρακοχειρουργοί και ουρολόγοι, όπως μετέδωσε το Mega.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο του, Αλέξανδρο Αλεξανδράκη, αφαιρέθηκαν 4 σφαίρες. Οι δύο αφαιρέθηκαν από το στομάχι, μία από την ουροδόχο κύστη και άλλη μία από τον θώρακα.

Όπως καταγγέλλει ο κ. Αλεξανδράκης, η δράστιδα πολλές φορές είχε παρενοχλήσει τον πρώην σύντροφό της.

«Είναι μία θλιβερή ιστορία. Είχε μία άτυχη στιγμή στη ζωή του ο πελάτης μου και τελικά απέκτησε ένα παιδί σε εξωσυζυγική σχέση με τη δράστιδα. Εκείνη άρχισε να τον εκβιάζει και να του αποσπά χρηματικά ποσά. Ήταν ένα άτομο με απρόβλεπτες αντιδράσεις, με μανιακά επεισόδια. Ο δικαστής κατάλαβε ότι το παιδί θα δυστυχήσει, δεν θα έχει ορθή αγωγή», δήλωσε.

Επιπλέον, πρόσθεσε πως η δράστιδα είχε επιτεθεί και στη σύζυγο του 68χρονου.

«Πριν από 5 χρόνια της επιτέθηκε έξω από το σπίτι της μπροστά στο παιδί. Την έριξε στο δάπεδο και άρχισε να τη χτυπάει με τα πόδια της στο κεφάλι. Και γι’ αυτό καταδικάστηκε».

Παρά το γεγονός ότι υπήρχε δικαστική απόφαση, η δράστιδα συνέχισε να τον ενοχλεί και μάλιστα τον κατηγόρησε σε ασέλγεια σε βάρος του παιδιού.

«Πόσες μηνύσεις να κάνει; Ο πελάτης μου έπρεπε να κάνει κάθε μέρα μηνύσεις! Είναι παραβίαση δικαστικής αποφάσεως. Θα μπορούσε να τρέχει κάθε μέρα στα δικαστήρια; Έφτασε να του κάνει μηνύσεις ότι ασελγεί στο παιδί», είπε.