Συμπλοκή στον Κολωνό: Αναβλήθηκε η δίκη του τράπερ – Διάλογοι φωτιά με τον εισαγγελέα

Συμπλοκή στον Κολωνό: Αναβλήθηκε η δίκη του τράπερ – Διάλογοι φωτιά με τον εισαγγελέα

«Ντρέπομαι για αυτό που έχει γίνει»

«Ντρέπομαι για αυτό που έχει γίνει». Με τα λόγια αυτά απάντησε ο γνωστός τράπερ στον εισαγγελέα του Αυτόφωρου Τριμελούς Πλημμελειοδικείου της Αθήνας αναφερόμενος στην αιματηρή συμπλοκή που έγινε χθες στον Κολωνό και τον έφερε στη θέση του κατηγορούμενου για αδικήματα σε βαθμό πλημμελήματος.

Αν και η δίκη αναβλήθηκε για τις 24 Νοεμβρίου, προκειμένου να κληθεί για να καταθέσει το θύμα, ο εισαγγελέας της έδρας σχολίασε απευθυνόμενος στον καλλιτέχνη και τους τρεις συγκατηγορουμένων του πως αν ήταν εκείνος που ασκούσε τη δίωξη σε βάρος τους θα τους έστελνε στον ανακριτή , προφανώς κατηγορούμενους σε βαθμό κακουργήματος.

«Μετανιώνω για αυτό που έγινε, ντρέπομαι που βρίσκομαι εδώ, δεν είναι εδώ η θέση μου, δεν έγινε σκόπιμα, απλά έγινε. Τα μαχαίρια βρίσκονταν εκεί, στο αυτοκίνητο, από βιντεοκλίπ που κάναμε πριν από μία εβδομάδα. Το άτομο αυτό μας ενοχλεί εδώ και καιρό, δεν ξέρω για ποιο λόγο, το κάνει αυτό» είπε ο νεαρός καλλιτέχνης στο δικαστήριο.» ανέφερε ο νεαρός τράπερ.

Εισαγγελέας : Εγώ αν ασκούσα τη δίωξη, θα σας έστελνα ανακριτή.

Συγκατηγορούμενος τράπερ : Απλά φοβηθήκαμε, έπρεπε να αμυνθούμε. Έγινε εκείνη τη στιγμή, δεν ήταν προμελετημένο. Εμείς απλά πήγαμε να πάρουμε καφέ.

Εισαγγελέας : Αν σας απειλούσαν με μαχαίρι θα βγάζατε και εσείς; (σ.σ. προς δικηγόρους κατηγορουμένων). Αν τυχόν σας αφήσει δικαστήριο θα το κάνετε ξανά;

Τράπερ :Ποτέ. Χτύπησε τον κολλητό μου και ένα φίλο μου. Ήμουν σε αδρεναλίνη σε άσχημη κατάσταση. Ποτέ δε θα το κάνουμε ξανά, το έχουμε πει μεταξύ μας, ήταν λάθος, θα αποφεύγουμε αυτό το άτομο.

Εισαγγελέας: Εγώ αν είμαι πάνω στην έδρα όταν δικαστεί η υπόθεση, θα ζητήσω μετατροπή και μπορεί να σας στείλω ανακριτή. Πήρατε το αμάξι και γυρίσατε…

Τράπερ : Δεν ξαναγυρίσαμε. Βγήκε αυτός. Τον μαχαίρωσα μέσα στο αμάξι.

Εισαγγελέας: Υπάρχουν στιγμιότυπα που δεν επιβεβαιώνουν όσα λένε, πήγατε και τον βρήκατε, δεν έγινε καμία επίθεση στο αμάξι.

Τράπερ: Ο ιδιοκτήτης δεν έχει δώσει όλα τα υλικό από τις κάμερες, δε φαίνεται ο άλλος με το μαχαίρι. Αυτό που έγινε, εγώ προσπάθησα να το διορθώσω, καλώντας ασθενοφόρο. Ντρέπομαι για αυτό που έχει γίνει κύριε Εισαγγελέα.

Ο τέσσερις κατηγορούμενοι μετά την αναβολή της δίκης αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους.

Συγκεκριμένα , το δικαστήριο αποφάσισε να τους επιβάλλει υποχρεωτική εμφάνιση στο ΑΤ κάθε δέκα ημέρες μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης και την καταβολή εγγυοδοσίας 2.000 στον τράπερ και έναν ακόμα συγκατηγορούμενο του οι οποίοι φέρονται να μαχαίρωσαν το θύμα.

Στους άλλους δυο κατηγορούμενους επιβλήθηκε εγγύηση 1.000 ευρώ , κατά πλειοψηφία, καθώς μία σύνεδρος είχε την άποψη ότι έπρεπε να καταβάλλουν εκείνοι 2.000 ευρώ.