Έγκλημα στο Βόλο: Ο δράστης λέει ότι ήταν υπό την επήρεια ναρκωτικών – Παρέδωσε σακουλάκι με υπολείμματα λευκής σκόνης

Έγκλημα στο Βόλο: Ο δράστης λέει ότι ήταν υπό την επήρεια ναρκωτικών – Παρέδωσε σακουλάκι με υπολείμματα λευκής σκόνης

«Δεν ήμουν ο εαυτός μου», φέρεται να είπε για το μαχαίρωμα της νονάς του - Δεν έκανε δήλωση μεταμέλειας για την φρικαλέα πράξη του

Νέα στοιχεία προκύπτουν για το άγριο έγκλημα στο Βόλο και τη δολοφονία της 75χρονης γυναίκας από τον βαφτισιμικό της. Ο δράστης παραδόθηκε το βράδυ της Δευτέρας (8 Νοεμβρίου) και αιτιολόγησε την πράξη του, λέγοντας ότι βρισκόταν υπό την επήρεια ναρκωτικών όταν μαχαίρωσε 42 φορές τη νονά του.

Αυτό μετέδωσε η τοπική ιστοσελίδα TheNewspaper.GR, όπου σημείωσε ότι ο 39χρονος στις πρώτες  κουβέντες του στους αστυνομικούς υποστήριξε ότι δεν ήταν ο εαυτός του κατά την ώρα του εγκλήματος αλλά δεν προχώρησε σε καμία δήλωση μεταμέλειας για την φρικαλέα πράξη του.

Ο δράστης ισχυρίστηκε πως ήταν υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών την στιγμή της δολοφονίας της 75χρονης νονάς του. Παράλληλα με τον ισχυρισμό του παρέδωσε μια νάιλον συσκευασία η οποία περιείχε υπολείμματα λευκής ουσίας.

Ακόμη υποστήριξε πως σκότωσε την 75χρονη γυναίκα μέσα στο διαμέρισμα της, την κατέβασε στο υπόγειο και μετά επέστρεψε στο σπίτι για να καθαρίσει με την ησυχία του τα αίματα αλλά και τα ίχνη του.

Ο 39χρονος κρατείται καθώς εις βάρος του υπάρχει ένταλμα σύλληψης για ανθρωποκτονία ενώ το πρωί της Τρίτης θα μεταχθεί ενώπιον του Ανακριτή στα δικαστήρια του Βόλου.