Θεσσαλονίκη: Νέο σοκαριστικό βίντεο-ντοκουμέντο με την παράσυρση του διανομέα από αυτοκίνητο

Θεσσαλονίκη: Νέο σοκαριστικό βίντεο-ντοκουμέντο με την παράσυρση του διανομέα από αυτοκίνητο

Δείχνει τι συνέβη πριν και μετά το τροχαίο δυστύχημα

Ένα νέο αποκαλυπτικό, αλλά και εξίσου σοκαριστικό βίντεο-ντοκουμέντο με την τρελή πορεία του σπορ αυτοκινήτου, λίγο πριν παρασύρει τον 47χρονο διανομέα το περασμένο Σάββατο στη Θεσσαλονίκη, εξασφάλισε το GRTimes.gr

Τα κρίσιμα δευτερόλεπτα πριν την δολοφονική παράσυρση του 47χρονου διανομέα, το βράδυ του περασμένου Σαββάτου και την κίνηση του σπορ αυτοκινήτου με την ιλιγγιώδη ταχύτητα που οδηγούσε ο 21χρονος, δείχνει το βίντεο.

Όπως μπορείτε να δείτε, το αυτοκίνητο περνάει με πάρα πολύ μεγάλη ταχύτητα από την οδό Γ. Παπανδρέου από το αμέσως προηγούμενο φανάρι, από αυτό όπου σημειώθηκε το δυστύχημα. Από τη συγκεκριμένη διάβαση, λίγο πριν περνούσαν αμέριμνοι πεζοί, ενώ δευτερόλεπτα μετά το δυστύχημα, τα διερχόμενα αυτοκίνητα χαμηλώνουν ταχύτητα και δημιουργείται μποτιλιάρισμα.

Κάποια στιγμή μάλιστα, σε σημείο του δρόμου εμφανίζεται άτομο να καλεί τα αυτοκίνητα να χαμηλώσουν ταχύτητα, πριν φτάσουν στο σημείο του δυστυχήματος, ενώ γρήγορα εμφανίζεται να περνάει και το πρώτο περιπολικό της αστυνομίας και στη συνέχεια ακολουθεί και δεύτερο.

Δείτε το βίντεο:

Την ίδια στιγμή συγκίνηση προκαλούν φίλοι και συνάδελφοι του αδικοχαμένου που συνεχίζουν να αφήνουν λουλούδια και κεράκια στο σημείο όπου έγινε το δυστύχημα.

Δίπλα, ένα μπλουζάκι της Wolt και ένα απομεινάρι από το μηχανάκι που οδηγούσε ο 47χρονος. «Καλό παράδεισο, ο Θεός να σε αναπαύσει», λέει ένα από τα μηνύματα που βρίσκονται εκεί…