Περιφέρεια Αττικής: Ξεκίνησαν εργασίες ασφαλτοστρώσεων επί της Λεωφόρου Μεσογείων

Περιφέρεια Αττικής: Ξεκίνησαν εργασίες ασφαλτοστρώσεων επί της Λεωφόρου Μεσογείων

Από το ύψος της Αγίας Κυριακής έως την πλατεία Αγίας Παρασκευής στο ρεύμα προς Αθήνα

Με τμηματική κατάληψη του οδοστρώματος, χωρίς παρεμπόδιση της κυκλοφορίας εκτελούνται από τη Δευτέρα οι εργασίες συντήρησης του οδοστρώματος επί της Λεωφόρου Μεσογείων, από το ύψος της Αγ. Κυριακής έως την πλατεία Αγ. Παρασκευής στο ρεύμα προς Αθήνα, στο πλαίσιο της μεγάλης εργολαβίας που υλοποιεί η Περιφέρεια για την αναβάθμιση του οδικού δικτύου της Αττικής.

Μέχρι στιγμής, έχουν ασφαλτοστρωθεί τα πρώτα 500 μ. ενώ το επόμενο χρονικό διάστημα θα παραδοθεί προς χρήση η νέα πεζογέφυρα στο ύψος της Αγ. Παρασκευής, τονίζεται στο ΑΠΕ ΜΠΕ. Με την χρήση της, θα ενισχυθεί η ασφάλεια των πεζών αφού θα διασχίζουν το δρόμο υπέργεια και με την νέα σηματοδότηση θα βελτιωθεί σημαντικά η κυκλοφορία στη συγκεκριμένη λεωφόρο.

Ο περιφερειάρχης Γ. Πατούλης αναφερόμενος στη προσπάθεια της Περιφέρειας για διαρκή αναβάθμιση του οδικού δικτύου της Αττικής τονίζει: «Προτεραιότητά μας να παρέχουμε στους πολίτες ένα ασφαλές, σύγχρονο και λειτουργικό οδικό δίκτυο, το οποίο βέβαια ελέγχεται και συντηρείται ανά τακτά χρονικά διαστήματα, από τις υπηρεσίες μας.

Παράλληλα δίνουμε ιδιαίτερη βαρύτητα, στις συνθήκες μετακίνησης ευαίσθητων ομάδων πληθυσμού όπως είναι τα ΑμΕΑ, ενώ ζητούμενό μας είναι και η διασφάλιση ασφαλούς μετακίνησης των πεζών».