Προφυλακίστηκε στα Γρεβενά ο «χρυσοδάκτυλος» Σέρβος – Υπάρχει ένταλμα σύλληψης από την Interpol

Προφυλακίστηκε στα Γρεβενά ο «χρυσοδάκτυλος» Σέρβος – Υπάρχει ένταλμα σύλληψης από την Interpol

Είναι μέλος της διαβόητης συμμορίας «Ροζ Πάνθηρες»

Πρόκειται για έναν διεθνή και σεσημασμένο κακοποιό, καθώς ο 45χρονος Σέρβος είναι μέλος της διαβόητης συμμορίας «Ροζ Πάνθηρες». Συνελήφθη στη Θεσσαλονίκη, καθώς έκλεψε, μαζί με δυο συνεργούς του, 110 γούνες, αξίας 500.000 ευρώ, από επιχείρηση στην Καστοριά.

Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, το κατώφλι του δικαστικού μεγάρου Κοζάνης πέρασε ο «χρυσοδάκτυλος» Σέρβος για να εκτελεστεί το διεθνές ένταλμα σύλληψης από την Interpol που εκκρεμούσε σε βάρος του για ληστεία σε κατάστημα οπτικών στη Κύπρο.

Πλούσιο το παρελθόν του μέλους της συμμορίας «Ροζ Πάνθηρες». Είναι η 3η φορά που συλλαμβάνεται από την ελληνική αστυνομία. Η πρώτη ήταν στο Ρέθυμνο μετά από ληστεία σε κοσμηματοπωλείο.

Η δεύτερη μετά από ανταλλαγή πυροβολισμών με αστυνομικούς στη Καλλιθέα, τον Μάρτιο του 2012. Τοτε είχε συλληφθεί και η σύντροφος του, πρώην Σέρβα μπασκετμπολίστρια, που απέδρασε με κινηματογραφικό τρόπο από τις γυναικείες φυλακές Κορυδαλλού τον Ιούλιο του 2012.

Η τελευταία για τον σεσημασμένο κακοποιό, ήταν στις 25 Οκτωβρίου στη Θεσσαλονίκη, για την κλοπή 110 γουναρικών αξίας 500.000 ευρώ από επιχείρηση στη Καστοριά.

Ο 45χρονος Σέρβος, προφυλακίστηκε για την μεγάλη κλοπή και θα οδηγηθεί στις φυλακές Γρεβενών.