Επίθεση με βιτριόλι – Λύτρας: Σε 6 χρόνια η Έφη Κακαράντζουλα θα είναι ελεύθερη

Επίθεση με βιτριόλι – Λύτρας: Σε 6 χρόνια η Έφη Κακαράντζουλα θα είναι ελεύθερη

Την Τρίτη θα ολοκληρωθούν οι αγορεύσεις και αναμένεται ακολούθως η απόφαση του δικαστηρίου

Εμφανώς ικανοποιημένος από την πρόταση του Εισαγγελέα στη δίκη για την επίθεση με βιτριόλι, εμφανίστηκε ο Απόστολος Λύτρας.

Ο συνήγορος της Ιωάννας Παλιοσπύρου, μιλώντας στον ΑΝΤ1 τόνισε «Η πρότασή του ήταν αυτή που περιμέναμε. Όπως είπε χαρακτηριστικά, “20 Μαΐου, στις 09:55 άλλαξε η ζωή αυτού του κοριτσιού”».

Ο κ. Λύτρας ανέφερε πως από τη μία ήταν αντίδραση εκνευρισμού και από την άλλη δεν άντεξε να ακούει αυτά που καταμαρτυρούσε.

«Η μεγαλύτερη καταδίκη της ήταν ότι κατάφερε να κάνει την Ιωάννα σύμβολο δύναμης», σημείωσε.

Όπως εκτίμησε ο Απόστολος Λύτρας, «μιλάμε για 15 χρόνια κάθειρξη. Θα εκτίσει τα 3/5 της ποινής, στα 5,5-6 χρόνια θα είναι έξω».

Για την 37χρονη, υπογράμμισε πως στη διάρκεια της δίκης, «συνέχισε να παίζει θέατρο, όπως έπαιζε από την πρώτη στιγμή».

Την Τρίτη θα ολοκληρωθούν οι αγορεύσεις και αναμένεται ακολούθως η απόφαση του δικαστηρίου.

1
σχόλιο
  1. avatar Ένας απόμαχος Ναυτικός

    Δεν καταλαβαίνω. Το ακούω τόσο καιρό και δεν το πιστεύω. Δηλαδή σκοτώνω και δεν πληρώνω ή καλύτερα πληρώνω ελάχιστα σε σχέση με αυτό που προκάλεσα! Γιατί εδώ δεν πρόκειται για ένα απλό έγκλημα. Άλλωστε ο Κύριος Εισαγγελέας το περιέγραψε στην πραγματική του διάσταση. Όμως πώς είναι δυνατόν να ενταχθεί στην κοινωνία αυτό το ανθρωπόμορφο τέρας που προκάλεσε τόσο πόνο; Με λίγα λόγια η Ιωάννα έχει "τιμωρηθεί" σε ισόβιο πόνο και διαρκή αγώνα επιβίωσης έχοντας υποφέρει και ποιος ξέρει για πόσο ακόμη. Το τέρας αυτό που προκάλεσε αυτόν τον πόνο και ακούει στο όνομα Έφη, υπάρχει περίπτωση να φυλακιστεί στην ουσία για 5-6 χρόνια μόνο;. Κύριοι είμαστε για γέλια αλλά και για κλάματα. Τι είδους τιμωρία είναι αυτή που αναμένεται να επιβληθεί; 15 χρόνια κάθειρξη αλλά μπορεί σε 5-6 χρόνια να αποφυλακιστεί!!! Ξέρω για έκπτωση σε ρούχα, παπούτσια και άλλα αγαθά. Ότι θα υπάρχει έκπτωση ποινής και μάλιστα με τέτοια "προσφορά' σε τόσο ειδεχθές έγκλημα δεν το περίμενα. Ερώτηση: Bonus θα έχει η "κυρία;"

Παρακαλούμε περιμένετε ...