Έψαχνε δολοφόνο στο Facebook για να σκοτώσει την πρώην σύζυγό του

Έψαχνε δολοφόνο στο Facebook για να σκοτώσει την πρώην σύζυγό του

Ο 58χρονος είχε γίνει μέλος σε ομάδα για την επιμέλεια παιδιών χωρισμένων ζευγαριών

Μία πρωτόγνωρη στα ελληνικά δικαστικά χρονικά υπόθεση διερευνά η Δικαιοσύνη, με έναν άνδρα που αναζητούσε μέσω σελίδας στο Facebook για την επιμέλεια παιδιών χωρισμένων ζευγαριών, δολοφόνο για να σκοτώσει την πρώην σύζυγό του.

Για την υπόθεση έγιναν δύο καταγγελίες, η πρώτη στις 3 Αυγούστου 2021 και η δεύτερη πριν από τρεις ημέρες. Όπως είπε στους αστυνομικούς ο διαχειριστής της ομάδας στο Facebook, όπου έγινε μέλος ο 58χρονος, ο τελευταίος του είπε σε ιδιωτική τους συνομιλία, ότι θέλει να σκοτώσει την πρώην σύζυγό του, με την οποία τα τελευταία χρόνια αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα και τον ρώτησε μάλιστα, αν ξέρει κάποιον για αυτόν τον σκοπό.

Τρεις εβδομάδες αργότερα, σε άλλη συνομιλία, ο ίδιος σε ακόμη μία συνομιλία τους επανέλαβε την πρόθεσή του να βρει κάποιον, να εκτελέσει συμβόλαιο θανάτου για την πρώην σύζυγό του, τονίζοντάς του πως ήθελε να πουλήσει ακόμη και ένα διαμέρισμα που είχε, για να βρει τα απαραίτητα χρήματα. «Θα δώσω από τα 40.000 ευρώ τα 10.000 ευρώ ως προκαταβολή σε αυτόν που θα βρω για να την σκοτώσει», φέρεται να ανέφερε στη συνομιλία.