Βίντεο-ντοκουμέντο από θρασύτατη διάρρηξη στο Νέο Ρύσιο – Οι δράστες επικοινωνούσαν με γουόκι τόκι

Βίντεο-ντοκουμέντο από θρασύτατη διάρρηξη στο Νέο Ρύσιο – Οι δράστες επικοινωνούσαν με γουόκι τόκι

Εισέβαλαν στο σπίτι της ραδιοφωνικής παραγωγού της Θεσσαλονίκης, Πέτρας Καρυώτη

Όλο και πιο θρασείς γίνονται οι παραβατικοί στην Ελλάδα και αυτό προκαλεί φόβο και αγωνία στους πολίτες. Μια τέτοια περίπτωση υπήρξε και στο Νέο Ρύσιο, όπου η γνωστή ραδιοφωνική παραγωγός της Θεσσαλονίκης, Πέτρα Καρυώτη, αντίκρισε διαρρήκτες να εισβάλουν στην αυλή του σπιτιού της.

Όπως περιγράφει η ίδια, αφού έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο από τις κάμερες του σπιτιού της στο Νέο Ρύσιο που κατέγραψαν τις κινήσεις των διαρρηκτών, πρόκειται για σπείρα τουλάχιστον τεσσάρων ατόμων που είχαν βάλει στον στόχο το σπίτι της και το παρακολουθούσαν τις προηγούμενες ημέρες.

Στο βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας φαίνονται καθαρά οι διαρρήκτες που μπαίνουν ανενόχλητοι από την εξωτερική πόρτα της αυλής και συνεννοούνται, με γουόκι τόκι, τι θα κάνουν.

«Μου φαινόταν αδιανόητο πως με τόσο θράσος 3-4 άνθρωποι μπορούν να μπουν στην αυλή σου και να δοκιμάσουν την τύχη τους», λέει η ίδια μιλώντας στο MEGA.

«Σκοπός τους ήταν να μπουν μέσα στο σπίτι, να αρπάξουν και να διαφύγουν με αυτοκίνητο. Το λάθος μου ήταν ότι βγήκα έξω και άφησα ορθάνοιχτη την πόρτα μου πίσω, με τα παιδιά μου μέσα», συμπληρώνει.

Η Πέτρα Καρυώτη καλεί τους πολίτες να είναι προσεκτικοί και να αναφέρουν οτιδήποτε περίεργο.