Απίστευτο περιστατικό: Αρνητής ζήτησε να τον κουρέψει ανεμβολίαστη κομμώτρια –Έκανε μήνυση και ζητά 10.000 ευρώ

Απίστευτο περιστατικό: Αρνητής ζήτησε να τον κουρέψει ανεμβολίαστη κομμώτρια –Έκανε μήνυση και ζητά 10.000 ευρώ

Τι αναφέρει η ιδιοκτήτρια

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε σε κομμωτήριο στη Θεσσαλονίκη.

Όπως μετέδωσε ο ΣΚΑΪ αρνητής πήγε σε κομμωτήριο χωρίς ραντεβού και ζήτησε να τον κουρέψει ανεμβολίαστη κομμώτρια, ενώ ο ίδιος δεν ήθελε να φορέσει μάσκα.

Όπως αναφέρει η ιδιοκτήτρια του κομμωτηρίου στη Θεσσαλονίκη, αρνήθηκαν να τον κουρέψουν και τότε ο ίδιος άρχισε να τους απειλεί ότι θα φωνάξει την αστυνομία.

Στη συνέχεια ο αρνητής έκανε μήνυση και αγωγή ζητώντας 10.000 ευρώ. Στην αγωγή του αναφέρει ότι η ιδιοκτήτρια αρνήθηκε να τον εξυπηρετήσει και προσπάθησε να του επιβάλει «βασανισμό».

Φωτογραφία αρχείου

1
σχόλιο
  1. avatar Ένας απόμαχος Ναυτικός

    Καλά, μου φαίνεται ότι εκεί πάνω στην κατά τα άλλα πανέμορφη Θεσσαλονίκη και γενικά βόρεια Ελλάδα, έχουν ξεφύγει οι περισσότεροι άνθρωποι για τα καλά. Γιατί ο κύριος αυτός δεν έψαξε να βρει κομμωτήριο που δέχεται ανεμβολίαστους; Τόσοι και τόσοι είναι εκεί γύρω ανεμβολίαστοι. Δεν έβρισκε; Ας μην κουρευτεί στο κάτω-κάτω. Εδώ η πανδημία τους οδηγεί στον θάνατο κατά πλειοψηφία τους ανεμβολίαστους. Το μαλλί τον ενόχλησε; Τι αυταρχισμός είναι αυτός! Δικαίωμά του να μην εμβολιαστεί, δικαίωμα των εργαζομένων σε κουρεία, κομμωτήρια και άλλα να είναι εμβολιασμένοι. Επιτέλους ας αφήσουν τον κοσμάκι ήσυχο οι ψεκασμένοι. Είπαμε αν έχουν τα κότσια να πάνε να κάμουν μηνύσεις στους λοιμοξιλόγους, στην επιτροπή εμβολιασμού και στο υπουργείο υγείας. Ακόμη-ακόμη και στον Π.Ο.Υ. Δεν φταίει ο Κόσμος που πασχίζει να βγάλει το μεροκάματο μέσα σε μια περίεργη από πολλές απόψεις περίοδο. Έχουν βρει τους συνειδητά αρνητές αφελείς κάποιοι επιτήδειοι εγκληματίες και "επιστήμονες" της συμφοράς και με τη σειρά τους προσπαθούν δημιουργήσουν μεγαλύτερο πρόβλημα από αυτό της υπαρκτής πανδημίας. Πάρτε το χαμπάρι, οι ψεκασμένοι αρνητές είστε εκούσια όργανά τους καημένοι και την πληρώνει αθώος πολίτης. Κύριε Εισαγγελέα, παρακαλώ όπως μεριμνήσατε... Σκληρό αλλά πρέπει να ακουστεί. Όποιος δεν θέλει να ζήσει, τον δρόμο τον ξέρει. Ας αφήσουν τους υπόλοιπους να ζήσουν τη ζωή τους. Πολλά μέρη και τρόποι αυτοχειρίας υπάρχουν. Ας προσέλθει. Ήδη το έχουν κάνει κάποιοι. Προτίμησαν να πεθάνουν. Κρίμα.

Παρακαλούμε περιμένετε ...