Νίκος Μουρατίδης για #MeToo: Στο τραγούδι συμβαίνουν πολύ χειροτέρα από ό,τι στο θέατρο

Νίκος Μουρατίδης για #MeToo: Στο τραγούδι συμβαίνουν πολύ χειροτέρα από ό,τι στο θέατρο

«Αν μιλήσουν οι τραγουδίστριες, θα πρέπει να αδειάσει η μισή Ελλάδα» δήλωσε ο μουσικός παραγωγός.

Για το ελληνικό #MeToo, τα τηλεοπτικά ριάλιτι και τα εξώδικα που έχει λάβει για γραφόμενά του, μίλησε στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα», ο μουσικός παραγωγός, Νίκος Μουρατίδης.

Αναφερόμενος στο ελληνικό #MeToo και τις καταγγελίες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας για βιασμούς, σεξουαλικές κακοποιήσεις και παρενοχλήσεις και ακραίες συμπεριφορές στο χώρο του θεάτρου, ο Νίκος Μουρατίδης, δήλωσε κατηγορηματικά, ότι «στο τραγούδι συμβαίνουν πολύ χειροτέρα από ό,τι στο θέατρο». «Ποτέ δεν άκουγα παλιά ιστορίες για παρενοχλήσεις. Τα τελευταία χρόνια ακούστηκαν διάφορα. Στο τραγούδι συμβαίνουν πολύ χειροτέρα από ό,τι στο θέατρο. Αν μιλήσουν οι τραγουδίστριες θα πρέπει να αδειάσει η μισή Ελλάδα», είπε χαρακτηριτικά ο μουσικός παραγωγός.

Για τα ριάλιτι, σε κάποια από τα οποία υπήρξε κριτής ο ίδιος, ο Νίκος Μουρατίδης είπε ότι «ήμασταν πολύ χαριτωμένοι και αιχμηροί ως κριτές. Τώρα μου φαίνονται σούπα. Ως κριτές παίρναμε μεγάλα ποσά. Στο Star Academy πήγα, γιατί δεν είχα δουλειά και λεφτά. Για αυτό πήγα και στην Αννίτα. Όλα τα λεφτά που έβγαλα, τα έφαγα».

Ο γνωστός για τις προσωπικές αντιπαραθέσεις μουσικός παραγωγός, μίλησε και για τις ύβρεις και τα εξώδικα που έχει δεχθεί, για γραφόμενα του στο προσωπικό του blog. «Με παίρνουν να διαμαρτυρηθούν, για κάτι που έγραψα στο blog μου. Mου έχουν στείλει εξώδικα, με έχουν βρίσει. Η σύζυγος του Ανδρέα Μπάρκουλη με πήρε και με καταέβρισε, με έκανε σκουπίδι, επειδή έγραψα, ότι δεν είχε πολύ το μυαλό του στη δουλειά. Βέβαια, έχω ζητήσει συγγνώμη και σε μια-δυο περιπτώσεις, έχω κατεβάσει τα άρθρα μου, γιατί με απείλησαν με μηνύσεις».

Μιλώντας για την προσωπική του ζωή είπε, ότι «νομίζω, ότι δεν έχω υπάρξει ερωτευμένος ποτέ στη ζωή μου. Είχα σχέσεις, αλλά δεν κυλιόμουν στα πατώματα. Για μένα έχουν κάνει απόπειρα. Ο γιος μου είναι 26. Δεν ξαναπαντρεύτηκα ποτέ, είχα πολλές δουλειές». Για τις καταχρήσεις του παρελθόντος λέει: «Ζώντας την ξέφρενη δεκαετία του ’80 φτάσαμε και σε ακράτητες όλων των ειδών. Κάποια στιγμή στο κοντινό παρελθόν γύρισα σπίτι 8 το πρωί και είδα τον δράκουλα. Εκεί το συνειδητοποίησα και τα έκοψα όλα μαχαίρι».

Παρακαλούμε περιμένετε ...