Άγριος ξυλοδαρμός σε κρεοπωλείο στην Κρήτη – «Δέχτηκα επίθεση πισώπλατα μπροστά στα μάτια του παιδιού μου»

Άγριος ξυλοδαρμός σε κρεοπωλείο στην Κρήτη – «Δέχτηκα επίθεση πισώπλατα μπροστά στα μάτια του παιδιού μου»

«Όλα έγιναν μπροστά στα μάτια του 15χρονου γιου μου»

Άγριο ξυλοδαρμό από κρεοπώλη του Ηρακλείου στην Κρήτη καταγγέλλει πελάτης, ο οποίος όπως λέει διαμαρτυρήθηκε για την αυξημένη τιμή.

Καταδικάζει την επίθεση ο Σύνδεσμος Κρεοπωλών Ν.Ηρακλείου

Ο Σύνδεσμος Κρεοπωλών Ν. Ηρακλείου καταδικάζει το περιστατικό βίας που σημειώθηκε σε κρεοπωλείο του Ηρακλείου και εύχεται ταχεία ανάρρωση στον άνθρωπο που έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από κρεοπώλη.

Ο Σύνδεσμος διευκρινίσει ότι ο συγκεκριμένος κρεοπώλης ΔΕΝ είναι μέλος του και καλεί τους καταναλωτές να εμπιστεύονται μόνο τα παραδοσιακά κρεοπωλεία της γειτονιάς τους που φέρουν το ειδικό σήμα και εγγυώνται την ποιότητα των αγαθών που προσφέρουν, τη σωστή εξυπηρέτηση και την έντιμη συνεργασία με κάθε πελάτη.

Πώς έγιναν όλα

Ο 46χρονος Δ.Β περιέγραψε στο cretapost, τι συνέβη μέσα στο κρεοπωλείο το μεσημέρι του Σάββατου καθώς και τον ξυλοδαρμό του από τον κρεοπώλη, μπροστά στα μάτια του 15χρονου γιου του ο οποίος βρισκόταν μέσα στο αυτοκίνητο το οποίο είχε παρκάρει έξω από το κρεοπωλείο όπως υποστηρίζει.

Όλα συνέβησαν, όταν ο 46χρονος άνδρας πήγε σε γνωστό κρεοπωλείο, σε κεντρική λεωφόρο του Ηρακλείου, προκειμένου να αγοράσει κρέας.

Αφού επέλεξε το κομμάτι που ήθελε πήγε στο ταμείο όπου, σύμφωνα με την καταγγελία, διαπίστωσε ότι η τιμή ήταν αυξημένη σε σχέση με αυτή που αναγραφόταν στο ταμπελάκι στην βιτρίνα.

«Το ράφι στη βιτρίνα έγραφε τιμή 4,99 ευρώ και στο ταμείο σου χτυπούσε 5.99 ευρώ. Είχε κάνει άλλο ζύγισμα; Δεν ξέρω με ποιο τρόπο έχει ρυθμίσει τις ζυγαριές του και βγάζουν το ίδιο προϊόν με δύο τιμές. Είναι αυτό που λέμε, αν πιάσει. Εγώ λοιπόν έτυχε να το παρατηρήσω και έκανα τη παρατήρηση μου στη ταμία. Της είπα χαρακτηριστικά, κοπελιά, στο ράφι λέτε 4, 99 κι ένα πας να μου χτυπήσεις 5,99 ευρώ. Αυτό, απαντάει, είναι κάτι άλλο. Τι κάτι άλλο, της λέω εγώ; Όταν λέτε πρόβατο γιατί αυτό ζήτησα, ζυγούρι, δε μπορεί να είναι άλλο πρόβατο το ένα και άλλο πρόβατο το άλλο. Μετά μου λέει μα δε σας είπε το αφεντικό; Όχι της λέω, σας ευχαριστώ πολύ, αλλά δε θα ψωνίσω».

Ο 39χρονος τότε, όπως καταγγέλλει εμφανώς οργισμένος, ακολούθησε τον 46χρονο και του επιτέθηκε την ώρα που πήγε να μπει στο αυτοκίνητό του.

Όπως λέει του έριξε γροθιές στο κεφάλι ενώ έσπρωξε με βία την πόρτα του αυτοκινήτου και του «έπιασε» το πόδι με αποτέλεσμα ο 46χρονος να υποστεί κάταγμα. Παράλληλα, προκάλεσε υλικές ζημιές στο αυτοκίνητο.

«Δέχτηκα επίθεση πισώπλατα»

«Πηγαίνοντας στο αυτοκίνητο κι ενώ είχα ανοίξει την πόρτα και είχα μπει ο μισός μέσα στο αυτοκίνητο, αντιλαμβάνομαι ότι είναι πίσω μου αυτός και αρχίζει να μου παίζει μπουνιές στο κεφάλι και έκλεινε την πόρτα του αυτοκινήτου με αποτέλεσμα να μου σφηνώσει το πόδι στην πόρτα. Πήγα μετά στο νοσοκομείο και έχω κάταγμα στο πόδι. Εγώ προσπαθούσα να βγω από το αυτοκίνητο, εκείνος δε με άφηνε όμως. Έπαιζε κλωτσιές στο αυτοκίνητο, στην πόρτα και με τα χέρια του χτυπούσε τα τζάμια. Τελικά κατάφερα να βγω από το αυτοκίνητο, εκείνος ξαναγύρισε στο κατάστημα και μου λέει: «θα σε φτιάξω τώρα εγώ»», είπε στο cretapost o 46χρονος ο οποίος συμπλήρωσε:

«Εγώ να σας πω την αλήθεια περίμενα να βγει με μαχαίρια, τελικά δε βγήκε, κάλεσα την αστυνομία. Πέντε λεπτά πριν έρθει το περιπολικό, εκείνος σηκώθηκε κι έφυγε από το κατάστημα. Έτσι έγινε το περιστατικό».

«Όλα έγιναν μπροστά στα μάτια του 15χρονου γιου μου»

«Στο αμάξι με περίμενε ο γιος μου, ο οποίος είναι 15χρονών. Όλα αυτά εκτυλίχθηκαν μπροστά στα μάτια του. Το παιδί σοκαρίστηκε βλέποντας αυτό το περιστατικό και μάλιστα χωρίς να δώσω αφορμή», είπε ο Δ.Μ στο cretapost.

«Εγώ αυτόν τον άνθρωπο, τον γνώριζα μόνο φυσιογνωμικά και ήταν η δεύτερη φορά που επισκεπτόμουν το κατάστημα αυτό γιατί εγώ συνήθως ψωνίζω από τα σούπερ μάρκετ της εταιρίας που δουλεύω, απλά ήταν μια έκτακτη τηλεφωνική παραγγελία, περνούσα από κει , είπα που να τρέχω τώρα αλλού… Δεν είπα κάτι άλλο. Αυτός με πήρε στο κυνήγι κι όταν έμπαινα στο αμάξι , ήρθε πισώπλατα κι έκανε αυτό το σκηνικό. Δεν είχα δηλαδή αντιληφθεί ότι ήταν πίσω μου. Εκείνος έλεγε ότι του ερχόταν στο μυαλό. Ότι βρισιά υπάρχει την είπε» .

«Μίλησα ευγενικά στη ταμία»

«Επειδή είμαι μέσα στην αγορά και χρόνια στο χώρο του s/m αντιλαμβάνομαι αυτά τα αγοραστικά τρικ και τις κομπίνες που κάνουν κάποιοι ιδιώτες.

Επειδή λοιπόν το αντιλήφθηκα μάλλον δεν του άρεσε, παρ’ όλο που δεν ανταλλάξαμε ούτε μία κουβέντα με τον ιδιοκτήτη. Εγώ είπα ευγενικά στη ταμία ότι δεν θα πάρω το προϊόν αφού μου χρεώνει άλλη τιμή και σηκώθηκα κι έφυγα από το κατάστημα», δήλωσε στο cretapost.

«Έχω κάταγμα στο πόδι»

«Εγώ πήγα στο νοσοκομείο μετά γιατί με πονούσε το πόδι μου αφού μίλησα και με τη δικηγόρο της εταιρίας που δουλεύω. Έχω κάταγμα στο πόδι που σφηνώθηκε στην πόρτα όπως μου χτυπούσε την πόρτα εκείνος για να μη με αφήσει να κατέβω από το αυτοκίνητο και ακολούθησε μήνυση στο Αστυνομικό Μέγαρο. Έχω λάβει αρκετά μηνύματα από πολλούς οι οποίοι μου λένε κι εμένα μου έχει τύχει παρόμοιο περιστατικό, ο ίδιος κύριος δηλαδή έχει επιτεθεί φραστικά ή έχει τσακωθεί και με άλλους πελάτες. Μάλλον το είχε βρει σύστημα».

Ο 46χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ενώ ειδοποίησε την αστυνομία καταθέτοντας μήνυση εναντίον του κρεοπώλη.

«Όλα αυτά τα έχω πει στην αστυνομία ενώ υπάρχουν και κάμερες από το δικό του κατάστημα και τα γειτονικά καταστήματα που έχουν καταγράψει το περιστατικό». δήλωσε.