Ανέστης Βλάχος: Το θρίλερ με την περιουσία του – Τι λέει ο γιος του

Ανέστης Βλάχος: Το θρίλερ με την περιουσία του – Τι λέει ο γιος του

«Ξαφνικά με παίρνει η αδελφή μου και μου έλεγε κάποια περίεργα μισόλογα»

Στη διαμάχη που έχει ξεσπάσει στην οικογένεια για την περιουσία του σπουδαίου ηθοποιού, Ανέστη Βλάχου, μίλησε ο γιος του Ηρακλής Βλάχος στην κάμερα του Happy Day.

«Περιμέναμε να γίνει το μνημόσυνο του πατέρα μου και ξαφνικά με παίρνει η αδελφή μου και μου έλεγε κάποια περίεργα μισόλογα. Ότι πρέπει να βρεθούμε πριν το μνημόσυνο γιατί κάτι υπάρχει. Το ίδιο βράδυ πήρε και τον γιο μου, τον Ανέστη, και του έλεγε τα ίδια. Του είπε ότι υπάρχει μια χειρόγραφη διαθήκη, είπε βέβαια 6-7 εκδοχές, δεν θυμόταν ούτε η ίδια. Στην οποία διαθήκη ο πατέρας μου άφηνε τα πάντα σε αυτήν, έτσι είπε», είπε αρχικά ο Ηρακλής Βλάχος.

Ο Ηρακλής Βλάχος συνέχισε: «Μετά στην πορεία είπε ότι δεν είναι έτσι, μου άφηνε της Αθήνας και τα άλλα στη μέση. Η διαθήκη ήταν έξω από το μυαλό του πατέρα μου. Αν ο πατέρας μου άφηνε με διαθήκη τα πάντα σε μένα, θα την έσκιζα. Να πάρουμε ο καθένας ότι λέει ο νόμος. Εδώ και 20 μέρες ο δικηγόρος μου καλεί την άλλη πλευρά και δεν απαντάει κανένας. Αν μου φέρουν να δω ότι υπάρχει διαθήκη, τότε θα ζητήσω δημόσια συγγνώμη».

«Με την αδερφή μου είμαστε τελείως διαφορετικοί άνθρωποι. Η φιλοσοφία της είναι πολύ μακριά από τη δική μου», πρόσθεσε επίσης ο Ηρακλής Βλάχος.

Παρακαλούμε περιμένετε ...