Ανέστης Βλάχος: «Πόλεμος» για τη διαθήκη του ηθοποιού – Εμφανίστηκε κι άλλη ιδιόχειρη

Ανέστης Βλάχος: «Πόλεμος» για τη διαθήκη του ηθοποιού – Εμφανίστηκε κι άλλη ιδιόχειρη

Τι λέει ο δικηγόρος του γιού του

Διαμάχη ανάμεσα στα μέλη της οικογένειάς του Ανέστη Βλάχου έχει ξεσπάσει, λόγω μιας διαθήκης που εμφανίστηκε, και μάλιστα ιδιόχειρη.

Πιο συγκεκριμένα πλαστή θεωρεί την ιδιόχειρη διαθήκη του Ανέστη Βλάχου που παρουσίασε η κόρη του μετά τον θάνατο του γνωστού ηθοποιού, ο γιός του Ηρακλής, όπως τόνισε μέσω της εκπομπής MEGA Καλημέρα, ο δικηγόρος του, Κωνσταντίνος Παπαναστασίου.

«Ο Ηρακλής Βλάχος δεν θέλει να προσβάλει τη μνήμη του πατέρα του με ότι επακολουθήσει» υπογράμμισε ο δικηγόρος του γιου του γνωστού ηθοποιού, κάνοντας λόγο ότι η διαθήκη είναι πλαστή.

«Όταν πέθανε ο Ανέστης Βλάχος προσπαθήσαμε να έρθουμε σε επαφή με την άλλη πλευρά. Σε μια από τις επικοινωνίες του εντολέα μου, η ετεροθαλής αδερφή του αποκάλυψε ότι υπάρχει ιδιόχειρη διαθήκη που γράφηκε το 2014 και αφήνεται το σύνολο της περιουσίας του σε εκείνη» ανέφερε ο κ. Παπαναστασίου.

«Ο Ηρακλής Βλάχος δεν πίστευε ότι ο πατέρας του θα τον ξέχναγε στην διαθήκη. Πίστευε ότι θα συμπεριλάμβανε στην διαθήκη του, όχι τον ίδιο, αλλά τον γιό του, Ανέστη Βλάχο, με τον οποίο είχε άριστη σχέση. Ο ηθοποιός θεωρούσε δυνάμει διάδοχό του τον εγγονό του» υπογράμμισε.