Κακοκαιρία «Μπάλλος»: Περισσότερες από 250 κλήσεις έχει λάβει η Πυροσβεστική – Κλειστά την Παρασκευή όλα τα σχολεία στην Αττική

Κακοκαιρία «Μπάλλος»: Περισσότερες από 250 κλήσεις έχει λάβει η Πυροσβεστική – Κλειστά την Παρασκευή όλα τα σχολεία στην Αττική

Πλημμύρισε η Σχολή Καλών Τεχνών - Πού υπάρχουν διακοπές ρεύματος

Πολλά προβλήματα έχει προκαλέσει η έντονη βροχόπτωση που πλήττει την Αττική.

Το Κέντρο της Πυροσβεστικής έχει λάβει μέχρι στιγμής 251 κλήσεις για αντλήσεις υδάτων από πλημμυρισμένα υπόγεια σε όλο το λεκανοπέδιο, 8 για κοπές δέντρων και 9 για απομάκρυνση ατόμων που είχαν παγιδευτεί μέσα στα αυτοκίνητά τους.

Οι παροχές για βοήθεια ήταν σε Γλυφάδα, Νέα Σμύρνη, Μοσχάτο, Νέα Φιλαδέλφεια και Νέα Χαλκηδόνα.

Επίσης, κλειστά θα είναι αύριο (15/10) όλα τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στην Αττική με απόφαση της Περιφέρειας, λόγω της κακοκαιρίας «Μπάλλος», σύμφωνα με την ΕΡΤ.

Συνεχίζονται τα προβλήματα στην κυκλοφορία του Τραμ, λόγω της κακοκαιρίας και αυτή τη στιγμή, σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση της ΣΤΑΣΥ, διεξάγονται τα εξής δρομολόγια:

Πικροδάφνη - Κασομούλη

Τροκαντερό - Κασομούλη

Τροκαντερό - Πικροδάφνη

Υπενθυμίζεται πως στον ΗΣΑΠ (γραμμή 1 Μετρό), η κυκλοφορία διεξαγόταν για πάνω από 2 ώρες μεταξύ των σταθμών «Ταύρος - Πειραιάς» και «Ομόνοια - Κηφισιά» λόγω συσσώρευσης υδάτων.

Διακοπές ηλεκτροδότησης στην Καλλιθέα, τον Κεραμεικό και την περιοχή του Ρέντη, προκλήθηκαν το μεσημέρι εξαιτίας της κακοκαιρίας. Νωρίτερα σημειώθηκε βλάβη σε υποσταθμό στο Παγκράτι, που προκάλεσε διακοπή σε ένα τμήμα της περιοχής, η οποία ωστόσο έχει αποκατασταθεί.

Στη Σχολή Καλών Τεχνών έχει δημιουργηθεί «ποτάμι» εντός του κτιρίου, ενώ νερά συνεχίζουν να πέφτουν από το ταβάνι.