Δολοφονία ενεχυροδανειστή στη Δάφνη: «Έσπασαν» τα ισόβια για την «γυναίκα αράχνη» 

Δολοφονία ενεχυροδανειστή στη Δάφνη: «Έσπασαν» τα ισόβια για την «γυναίκα αράχνη» 

Αντέδρασαν με φωνές και κατάρες οι συγγενείς του θύματος

Μεγάλη ανατροπή στην υπόθεση της δολοφονίας του ενεχυροδανειστή στη Δάφνη πριν από 8 χρόνια καθώς το Εφετείο «έσπασε» τα ισόβια στην κατηγορούμενη που φέρεται να παγίδευσε το θύμα.

Το Μικτό Ορκωτό Εφετείο της Αθήνας, που δίκασε εκ νέου την υπόθεση της δολοφονίας μετά από αναίρεση του Αρείου Πάγου, έκρινε ένοχη την «γυναίκα αράχνη», μόνο για απλή συνέργεια στην ανθρωποκτονία και της επέβαλε κάθειρξη 12 ετών, ενώ καταδίκασε σε πέντε έτη φυλάκισης για το αδίκημα της ληστείας.

Πρωτόδικα, η κατηγορούμενη είχε καταδικασθεί σε ισόβια για συναυτουργία στη δολοφονία και επιπλέον 12 έτη κάθειρξης για τη ληστεία.

Αντίθετα, οι δικαστές δεν αναγνώρισαν κανένα ελαφρυντικό στους τρεις βασικούς κατηγορούμενους στην υπόθεση, παρά την αντίθετη εισαγγελική πρόταση, και τους επέβαλαν ισόβια κάθειρξη για την δολοφονία του 30χρονου ενεχυροδανειστή και επιπλέον δέκα έτη κάθειρξης για το αδίκημα της ληστείας.

Σε πρώτο βαθμό οι τρεις κατηγορούμενοι είχαν καταδικασθεί και πάλι σε ισόβια ενώ για τη ληστεία τους είχε επιβληθεί κάθειρξη 12 ετών.

Στο άκουσμα της απόφασης οι συγγενείς του θύματος που βρίσκονταν έξω από τη δικαστική αίθουσα αντέδρασαν ξεσπώντας σε φωνές και κατάρες.

Παρακαλούμε περιμένετε ...