Γλυκά Νερά: Ολοκληρώθηκε η ανάκριση για τη δολοφονία της Καρολάιν – Δεν προκύπτει η εμπλοκή συνεργού

Γλυκά Νερά: Ολοκληρώθηκε η ανάκριση για τη δολοφονία της Καρολάιν – Δεν προκύπτει η εμπλοκή συνεργού

Ποια ήταν τα τελευταία στοιχεία που έφτασαν στον ανακριτή

Έπεσε η αυλαία στην ανάκριση της υπόθεσης για την δολοφονία της Καρολάιν από το σύζυγο της στα Γλυκά Νερά και πλέον η δικογραφία περνά στα χέρια εισαγγελέα ο οποίος θα προτείνει στο αρμόδιο δικαστικό συμβούλιο για την παραπομπή ή όχι σε δίκη του 33χρονου πιλότου.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ήδη ο συνήγορος του κατηγορούμενου υπέγραψε το πέρας της ανακρίσεως χωρίς όπως όλα δείχνουν να προκύπτει εμπλοκή στην υπόθεση και άλλου προσώπου.

Τα τελευταία στοιχεία από τις άρσεις τηλεφωνικού και τραπεζικού απορρήτου που έφτασαν στο γραφείο του ανακριτή, σύμφωνα με πληροφορίες, φέρεται να μην αλλάζουν τα έως τώρα δεδομένα.

Και για το λόγο αυτό δεν κρίθηκε απαραίτητη η συμπληρωματική απολογία του κατηγορούμενου προκειμένου να δώσει ενδεχόμενες διευκρινήσεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες, φέρεται να μην ήρθε στα χέρια του ανακριτή έγγραφο σχετικά με τις κλήσεις που έγιναν την μοιραία νύχτα. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν εστάλη απάντηση στο αίτημα του ανακριτή ούτε από την εταιρεία της Κίνας σχετικά με την κάμερα του σπιτιού.

Τέλος από την άρση του τραπεζικού απορρήτου φαίνεται πως έχουν προκύψει συναλλαγές χαμηλών ποσών στις κάρτες τόσο της 20χρονης Καρολάιν, όσο και του 33χρονου πιλότου, για τα έξοδα του σπιτιού.