Κρήτη: Τα έκανε «γυαλιά-καρφιά» επειδή το χωριό του έμεινε εκτός αποζημιώσεων

Κρήτη: Τα έκανε «γυαλιά-καρφιά» επειδή το χωριό του έμεινε εκτός αποζημιώσεων

Ο άνδρας από το χωριό Μαδέ εισέβαλε με άγριες διαθέσεις στο δημαρχείο Αρχανών-Αστερουσίων

«Γυαλιά-καρφιά» τα έκανε ένας οργισμένος άνδρας σήμερα στο δημαρχείο Αρχανών-Αστερουσίων στο Ηράκλειο Κρήτης, επειδή το χωριό του έμεινε εκτός της πλατφόρμας για τις αποζημιώσεις από το σεισμό που σημειώθηκε πριν από περίπου ένα μήνα στο Αρκαλοχώρι.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα cretalive.gr, ο άνδρας από το Μαδέ πέρασε το κατώφλι του δημαρχείου, θέλοντας να ζητήσει από το δήμαρχο το λόγο για τον οποίο ενώ συμπεριλήφθηκαν στις αποζημιώσεις τα όμορα χωριά Χαράκι και Βοριάς, το δικό του εξαιρέθηκε. Ο εξοργισμένος πολίτης αναποδογύρισε τα πάντα, έσπασε τον υπολογιστή της γραμματέως και το plexy glass του γκισέ, ενώ κλήθηκε η αστυνομία και κατατέθηκε μήνυση σε βάρος του άνδρα.

Σε δηλώσεις του στο cretalive.gr ο δήμαρχος Αρχανών-Αστερουσίων Μan;vlhw Κοκοσάλης ανέφερε πως "είναι ανεπίτρεπτο αυτό που συνέβη", προσθέτοντας πως από την πρώτη στιγμή ενημερώθηκε ο Εισαγγελέαw. "Κανένας δεν είναι υπεράνω του νόμου. Eίναι απίστευτο το ότι βιαιοπράγησε μέσα στο δημαρχείο, σε βάρος υπαλλήλου, κάνοντας ζημιά σε δημόσια αγαθά" πρόσθεσε ο δήμαρχος.