Καλεσμένοι σε «κορονοπάρτι» σε βίλα έτρεχαν στα χωράφια για να αποφύγουν τη σύλληψη

Καλεσμένοι σε «κορονοπάρτι» σε βίλα έτρεχαν στα χωράφια για να αποφύγουν τη σύλληψη

Διοργάνωσαν πάρτι με τη συμμετοχή περισσότερων από 100 ατόμων - Πρόστιμο 50.000 ευρώ στην ιδιοκτήτρια

Πρόστιμο 50.000 ευρώ επέβαλε η Αστυνομία σε ιδιοκτήτρια βίλας έξω από το Μεσημέρι Θεσσαλονίκης, την οποία νοίκιασε και οργανώθηκε πάρτι με την συμμετοχή περισσότερων από 100 ατόμων, στο οποίο μάλιστα η είσοδος ήταν επί πληρωμή.

Η Αστυνομία έκανε έλεγχο και οι περισσότεροι συμμετέχοντες διέφυγαν από τα χωράφια, όπως μετέδωσε η ΕΡΤ3. Επίσης, συνελήφθησαν τα δύο άτομα που κατά παράβαση των υγειονομικών πρωτοκόλλων νοίκιασαν τη βίλα και οργάνωσαν το πάρτι. Η καταγγελία, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, έγινε τα ξημερώματα της Κυριακής και η Αστυνομία σχημάτισε δικογραφία σε βάρος της 46χρονης ιδιοκτήτριας, που δεν εντοπίστηκε, για παραβίαση των μέτρων κατά του κορονοϊού, ενώ της επέβαλε πρόστιμο 50.000 ευρώ.

Οι αστυνομικοί, μετά την καταγγελία, έφθασαν στην αγροτική περιοχή του Μεσημεριού και μέσα στα χωράφια εντόπισαν δύο από τους συμμετέχοντες στο πάρτι, που έγινε στη νοικιασμένη βίλα. Σύμφωνα με τη δικογραφία, για το πάρτι υπήρχε εισιτήριο 15 ευρώ, παρ’ ότι απαγορεύονται εκτός καταστημάτων οι συναθροίσεις άνω των 20 ατόμων.