Θεσσαλονίκη: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για το 54ο Ράλλυ ΔΕΘ

Θεσσαλονίκη: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για το 54ο Ράλλυ ΔΕΘ

Δείτε που δεν θα επιτρέπεται η πρόβαση το Σαββατοκύριακο

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν το Σαββατοκύριακο, λόγω της διεξαγωγής του 54ου Ράλλυ ΔΕΘ. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Διεύθυνσης Τροχαίας Θεσσαλονίκης, αύριο Σάββατο δεν θα επιτρέπεται από τις 7.40πμ η κυκλοφορία και η στάση όλων των οχημάτων στην ειδική διαδρομή επί της ανώνυμης ασφάλτινης τοπικής Οδού Δρυμού – Μονολόφου, από το ύψος εκατό μέτρα μετά την συμβολή της με την επ. οδό Μελισσοχωρίου – Δρυμού έως το ύψος πεντακόσια μέτρα πριν την συμβολή της με την Ν.Ε.Ο. Θεσ/νίκης –Κιλκίς, και καθ’ όλο το πλάτος αυτής.

Από τις 9πμ δεν θα επιτρέπεται από η κυκλοφορία και η στάση όλων των οχημάτων :

- Επί της εθνικής οδού Θεσ/νίκης – Σερρών από όρια νομού Σερρών έως το ύψος της συμβολής της με την επ. Οδό Λαχανά-Ριζιανών και καθ’ όλο το πλάτος αυτής.

- Επί της επ. οδού Λαχανά – Ριζιανών από την συμβολή της με την εθνική οδό Θεσ/νίκης –Σερρών έως το ύψος πριν τη συμβολή της με τον κάθετο άξονα Εγνατίας Οδού – Προμαχώνα.

Την Κυριακή, από τις 9.30πμ δεν θα επιτρέπεται η κυκλοφορία και η στάση όλων των οχημάτων στην ειδική διαδρομή επί της ανώνυμης τοπικής οδού που διέρχεται από τις παρυφές του οικισμού Μεσαίου και σε μέγιστο μήκος εκατό μέτρων.

-Ακόμη, δεν θα επιτρέπεται η κυκλοφορία και η στάση όλων των οχημάτων κατά μήκος της Λεωφόρου Δημοκρατίας από το ύψος της επιχείρησης «BON CHATEAU» και σε μέγιστο μήκος εκατό μέτρων προς την οδό Ελ. Βενιζέλου (Ωραιόκαστρο) καθ’ όλο το πλάτος αυτής.

Τέλος, από σήμερα το πρωί έως και τις 7 το απόγευμα της Κυριακής, δεν επιτρέπεται η στάση και η στάθμευση όλων των οχημάτων στο τμήμα της οδού Λόρδου Βύρωνος (Ωραιόκαστρο), από το ύψος της συμβολής της με την οδό Θεσσαλονίκης και σε μέγιστο μήκος τριακοσίων μέτρων προς την οδό Μ. Αλεξάνδρου.