Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: «Μετανιωμένος» δηλώνει ο δολοφόνος της Καρολάιν

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: «Μετανιωμένος» δηλώνει ο δολοφόνος της Καρολάιν

Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος δηλώνει ότι δεν θέλει να μπει σε δικαστική διαμάχη για τη Λυδία

Μετανιωμένος για την δολοφονία της 20χρονης Καρολάιν μέσα στο σπίτι που έμεναν στα Γλυκά Νερά, δηλώνει μέσω του δικηγόρου του από τις φυλακές ο σύζυγός της και καθ' ομολογία δράστης, Μπάμπης Αναγνωστόπουλος.

Επιβεβαιώνει δε την πρόθεση της οικογένειας του να μην διεκδικήσει την επιμέλεια της μικρής Λυδίας από τους γονείς της Καρολάιν. «Είμαι μετανιωμένος για την πράξη μου. Δε θέλω να γίνεται καμία δικαστική διαμάχη για την επιμέλεια της Λυδίας. Με ενδιαφέρει το συμφέρον του παιδιού μου και η σωστή διαπαιδαγώγησή του», δήλωσε στο Μega ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος.

Σημειώνεται, ότι σήμερα συζητήθηκε στο δικαστήριο η επιμέλεια της Λυδίας, με τις δύο πλευρές να συμφωνούν να μεγαλώσει με την οικογένεια της Καρολάιν. Στη δίκη έδωσαν το παρών μόνο οι δικηγόροι των δύο οικογενειών, με τη μητέρα της Καρολάιν να μένει με το ενός έτους κοριτσάκι στην Αλόνησο.

Παιδοψυχολόγοι στο πλευρό της οικογένειας της Καρολάιν

Σύμφωνα με το Mega, ειδικοί παιδοψυχολόγοι θα σταθούν δίπλα στην οικογένεια της Καρολάιν, προκειμένου η μικρή να μάθει, όταν και όπως πρέπει, τον φρικτό τρόπο με τον οποίο η μητέρα της έφυγε από τη ζωή.

Στην Αλόννησο πλέον έχουν μετακομίσει και οι γονείς του καθ΄ ομολογίαν δολοφόνου.