«Καμπανάκι» από Ματίνα Παγώνη: Να προσέξουμε όλοι να μην πιεστεί το σύστημα υγείας

«Καμπανάκι» από Ματίνα Παγώνη: Να προσέξουμε όλοι να μην πιεστεί το σύστημα υγείας

«Σε είκοσι μέρες θα κριθούμε και μείς και θα κρίνουμε και τα μέτρα»

Το «καμπανάκι» του κινδύνου χτύπησε και πάλι η Ματίνα Παγώνη, όσον αφορά την εξάπλωση του κορονοϊού στην Ελλάδα και την πίεση που δέχεται το σύστημα υγείας της χώρας.

Η Πρόεδρος Νοσοκομειακών Ιατρών μίλησε στην εκπομπή «LiveNews» του Mega για τα νέα μέτρα που ανακοίνωσε ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης και την ελευθερία που δίνεται στους εμβολιασμένους.

«Δοκιμάστηκαν τα πάντα. Επειδή υπήρχε γκρίνια και ο καθένας είχε τη δική του άποψη, ας δοκιμάσουμε και αυτό το σχέδιο που λέγεται η «Ελευθερία των εμβολιασμένων» και από εκεί και πέρα πάμε μπροστά», ανέφερε η κ. Παγώνη.

«Να μην ξεχάσει κανείς ότι η νόσος covid-19 δεν έχει φύγει. Είναι εδώ, είναι δίπλα μας και πρέπει όλοι να εμβολιαστούμε και όλοι να προσπαθήσουμε να τηρήσουμε από εδώ και πέρα τα μέτρα ατομικής προστασίας», τόνισε η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ.

«Σε είκοσι μέρες θα κριθούμε και μείς και θα κρίνουμε και τα μέτρα. Αυτή τη στιγμή δεν μπορούμε να πούμε απολύτως τίποτα», πρόσθεσε.

«Εγώ είμαι πάντα ξεκάθαρη. Σας είπα πει και για την τρίτη δόση ότι θα την κάνουμε», υπογράμμισε η κ. Παγώνη.

«Εγώ ελπίζω ότι θα πάνε όλα καλά. Να προσέξουμε όλοι να μην πιεστεί το σύστημα υγείας, γιατί οι γιατροί, οι νοσηλευτές και τα νοσοκομεία δεν θα αντέξουν», υπογράμμισε η κ. Παγώνη κάνοντας έκκληση να τηρηθούν τα μέτρα.