Επίθεση με βιτριόλι: Απορρίφθηκε το αίτημα για κατ’ αντιπαράσταση εξέταση του 40χρονου με την κατηγορούμενη

Επίθεση με βιτριόλι: Απορρίφθηκε το αίτημα για κατ’ αντιπαράσταση εξέταση του 40χρονου με την κατηγορούμενη

«Κύριοι συνήγοροι εδώ γίνεται δίκη. Δεν λειτουργούμε με όρους τηλεόρασης», είπε ο πρόεδρος του δικαστηρίου

Πολύ προσεκτικό είναι το δικαστήριο στην υπόθεση για την επίθεση με βιτριόλι σε βάρος της Ιωάννας και προσπαθεί να κρατήσει ίσες αποστάσεις. Μάλιστα, ανέβηκαν οι τόνοι στη δίκη κατά τη διάρκεια της εξέτασης από την πολιτική αγωγή του 40χρονου που φέρεται να αποτέλεσε το «μήλο της έριδος» και απορρίφθηκε το αίτημα για κατ' αντιπαράσταση εξέτασή του με την κατηγορούμενη.

Ο τρόπος των ερωτήσεων που αφορούσαν τις ερωτικές επαφές του μάρτυρα με την κατηγορούμενη προκάλεσαν την αντίδραση της έδρας με τον πρόεδρο του δικαστηρίου να παρεμβαίνει πολλές φορές επισημαίνοντας πως ο ρόλος της πολιτικής αγωγής είναι να κάνει ερωτήσεις και όχι να επιτίθεται στο μάρτυρα. «Κύριοι συνήγοροι εδώ γίνεται δίκη. Δεν λειτουργούμε με όρους τηλεόρασης.» σχολίασε ο πρόεδρος απευθυνόμενος στην πολιτική αγωγή η οποία στη συνέχεια ζήτησε την κατ' αντιπαράσταση εξέταση του 40χρονου με την κατηγορούμενη.

Ο εισαγγελέας λαμβάνοντας το λόγο είπε ότι κάτι τέτοιο δεν προβλέπεται σημειώνοντας: «Το δικαστήριο έχει διατηρήσει ένα επίπεδο. Δεν είναι ανάγκη υπεισερχόμαστε σε προσωπικές λεπτομέρειες. Καλώ όλους να μη διευρύνουν το κατηγορητήριο με θέματα που δεν μας αφορούν.»