Απόστολος Γκλέτσος: Αρνείται οποιαδήποτε σχέση με το κύκλωμα κοκαΐνης

Απόστολος Γκλέτσος: Αρνείται οποιαδήποτε σχέση με το κύκλωμα κοκαΐνης

Ο ηθοποιός εξέφρασε την πεποίθηση ότι η αλήθεια θα λάμψει

Αρνείται κατηγορηματικά την οποιαδήποτε σχέση, με το κύκλωμα κοκαΐνης, ο Απόστολος Γκλέτσος με δηλώσεις που έκανε. Για την συγκεκριμένη υπόθεση η αστυνομία προχώρησε την Παρασκευή (1/10) σε έξι συλλήψεις.

Το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη με ανακοίνωσή του έκανε γνωστή την εξέλιξη της υπόθεσης, έπειτα από πολύμηνη έρευνα και αξιοποίηση πληροφοριακών στοιχείων και δεδομένων. Στην υπόθεση, όπως είχε γίνει γνωστό, συνελήφθη ένας λιμενικός και πληροφορίες ανέφεραν πως ο συγκεκριμένος αξιωματικός είχε έναν γνωστό ηθοποιό στο πελατολόγιό του.

Σύμφωνα με το protothema στο διαβιβαστικό της δικογραφίας φέρεται να βρίσκεται το όνομα του Απόστολου Γκλέτσου. Στο διαβιβαστικό σημειώνεται μεταξύ άλλων: «πέρα από τους συλληφθέντες, τυγχάνουν και έτερα άτομα – ιδιώτες, οι οποίοι δεν συνελήφθησαν γιατί δεν συνέτρεχαν οι προϋποθέσεις του αυτοφώρου. Ωστόσο, τα στοιχεία τους έχουν ταυτοποιηθεί.

Μεταξύ των προαναφερόμενων είναι και ο ηθοποιός (αναφέρονται όλα τα στοιχεία ημερομηνία γέννησης, κατοικίας), οποίος φέρεται να προμηθεύεται ναρκωτικές ουσίες από τον λιμενικό».

Γκλέτσος: «Λέω κατηγορηματικά ότι δεν έχω καμία σχέση»

Ο Απόστολος Γκλέτσος μίλησε στην εν λόγω ιστοσελίδα για την υπόθεση και αρνήθηκε την εμπλοκή του και τονίζει ότι «η αλήθεια θα λάμψει».

«Δεν κρύβομαι και δεν μασάω τα λόγια μου», είπε ο Απόστολος Γκλέτσος και μεταξύ άλλων πρόσθεσε για το διαβιβαστικό: «Αναφέρει ότι “φέρεται”. Όταν θα αποδειχθεί, θα τα ξαναπούμε. Προς το παρόν λέω κατηγορηματικά ότι δεν έχω καμία σχέση. Αυτή είναι η δήλωσή μου».