Ληστεία σε τράπεζα στη Μητροπόλεως: Στη φυλακή οδηγείται ο 33χρονος και η συγκατηγορούμενή του

Ληστεία σε τράπεζα στη Μητροπόλεως: Στη φυλακή οδηγείται ο 33χρονος και η συγκατηγορούμενή του

Οι αρχές αναζητούν έναν ακόμη άνδρα

Το δρόμο για τη φυλακή πήρε μετά την απολογία του ο 33χρονος που κατηγορείται για την ένοπλη ληστεία τράπεζας επί της οδού Μητροπόλεως στις 14 Σεπτεμβρίου.

Ανακριτής και εισαγγελέας δεν πείστηκαν από τους ισχυρισμούς του κατηγορούμενου ο οποίος κρίθηκε προφυλακιστέος όπως και η 34χρονη συγκατηγορούμενη του η οποία οδηγείται στην φυλακή μετά την απολογία της.

Οι αρχές αναζητούν έναν ακόμη άνδρα ο οποίος φέρεται να εμπλέκεται στην υπόθεση και σε βάρος του έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης.

Οι τρεις, κατά περίπτωση, κατηγορούνται για ληστεία από κοινού κατά συρροή, συνέργεια, διακεκριμένη οπλοφορία κατ εξακολούθηση, αδικήματα που τιμωρούνται σε βαθμό κακουργήματος, οπλοφορία κατ εξακολούθηση διακίνηση ναρκωτικών αγορά κατοχή από κοινού σε βαθμό κακουργήματος , άρνηση υποβολής σε δακτυλοσκόπηση, οπλοκατοχή κατά συναυτουργία, υπόθαλψη και βία κατά υπαλλήλων.

Σύμφωνα με τις αρχές ο 33χρονος φέρεται να εμπλέκεται σε τρεις περιπτώσεις ληστειών σε υποκαταστήματα τραπεζών στην Αττική. Στις συγκεκριμένες ληστείες εμφανίζεται να συμμετείχε και ο άνδρας ο οποίος αναζητείται. Ο 33χρονος κατηγορούμενος από τον περασμένο Αύγουστο ήταν δραπέτης καθώς είχε παραβιάσει τους όρους χορήγησης τακτικής άδειας από τη φυλακή απουσίας όπου εξέτιε πολυετή ποινή φυλάκισης.