Επίθεση με βιτριόλι: Ιωάννα: «Θα θελήσει να με αποτελειώσει» – «Παίζει θέατρο»

Επίθεση με βιτριόλι: Ιωάννα: «Θα θελήσει να με αποτελειώσει» – «Παίζει θέατρο»

«Δεν έχει ίχνος μεταμέλειας», δήλωσε το θύμα μετά την διακοπή της δίκης

«Παίζει θέατρο… Δεν έχει ίχνος μεταμέλειας» είπε σε δήλωση της βγαίνοντας από τη δικαστική αίθουσα η Ιωάννα αναφερόμενη στον ισχυρισμό της κατηγορούμενης ότι εκείνη γνωρίζει τους λόγους της αποτρόπαιας επίθεσης σε βάρος της. Μάλιστα, η Ιωάννα εξέφρασε την πεποίθηση πως όσα χρόνια και αν μείνει στην φυλακή η κατηγορούμενη «σκοπός της θα είναι να με αποτελειώσει».

«Θέλω να πω για αυτό που πληροφορήθηκα ότι δήθεν εγώ γνωρίζω το λόγο που μου επιτέθηκε, ότι επειδή εκείνη τη στιγμή δεν είχα επαφή ακουστική και μου είχε κλείσει την επαφή ο αστυνομικός...» εξήγησε η Ιωάννα και συνέχισε:

«Καλό θα ήταν να σταματήσει να παίζει θέατρο η κυρία, να σταματήσει να υποτιμά τη νοημοσύνη μου, του δικαστηρίου και της κοινής γνώμης. Άλλωστε δεν η πρώτη φορά που βλέπουμε θύτες που προσπαθούν να διαχειριστούν τη κοινή γνώμη. Είναι προφανές ότι ακόμη και σήμερα παίζει θέατρο, δεν υπάρχει ίχνος μεταμέλειας. Πιστεύω πως όταν βγει από τη φυλακή και πέντε και δέκα χρόνια να μείνει στη φυλακή όταν θα βγει θα θελήσει να με αποτελειώσει.

Η δίκη για την επίθεση σε βάρος της Ιωάννας διεκόπη και θα συνεχιστεί με καταθέσεις μαρτύρων την Τρίτη 5 Οκτωβρίου.