Πάτρα: Μίλησε ο 6χρονος Φώτης – Συγκινημένος ο πατέρας του

Πάτρα: Μίλησε ο 6χρονος Φώτης – Συγκινημένος ο πατέρας του

«Νόμιζα ότι λιποθύμησε και τον πήρα στα χέρια»

Κάθε λόγο να χαμογελά έχει η οικογένεια του μικρού Φώτη που τραυματίστηκε σοβαρά κατά τη διάρκεια αγώνα καρτ στην Πάτρα, γεγονός που τον οδήγησε στη ΜΕΘ Παίδων του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Πατρών.

Συγκεκριμένα, ο 6χρονος, πλέον, μιλά κανονικά, ενώ σήμερα, Τρίτη (28/09) θα τον επισκεφθεί ψυχολόγος.

Όπως αναφέρει το flamis.gr, ο πατέρας του 6χρονου Φώτη είναι συγκινημένος και ανακουφισμένος αφού μέσα σε λίγες ημέρες ο γιος του αποσωληνώθηκε με επιτυχία και κάθε ώρα που περνά ανακτά όλο και περισσότερες δυνάμεις. «Όσο μαθαίνουμε καλά πράγματα, κερδίζουμε μάχες. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο, το υγειονομικό προσωπικό και τον γιατρό που παρακολουθεί τον Φώτη», είπε ο πατέρας του παιδιού.

Πάτρα: «Νόμιζα ότι λιποθύμησε και τον πήρα στα χέρια»

Παράλληλα, ο πατέρας του 6χρονου περιγράφει πώς έγινε το ατύχημα και τις ώρες αγωνίας που έζησε η οικογένεια έκτοτε. «Βλέπαμε τον αγώνα, θέλαμε να περάσουμε καλά. Ξαφνικά είδαμε ένα καρτ από πάνω μας και από τότε τραβάμε τον Γολγοθά μας. Για να γίνει αυτό το πράγμα, η λογική μου λέει ότι δεν θα είχαν παρθεί τα κατάλληλα μέτρα. Με το που έγινε, νόμιζα ότι το παιδί λιποθύμησε και το πήρα στα χέρια. Δεν είχα καταλάβει, μετά είδα ότι ήταν κάτι πιο σοβαρά κι άρχισα να πηγαίνω μηχανικά, να βρω κάπου βοήθεια… Εκείνη την ώρα έγινε συνωστισμός για να δουν τι έγινε ο οδηγός, δυσκολεύτηκα να περάσω», ανέφερε ο πατέρας του μικρού.

Στο πλευρό της οικογένειας βρίσκονται και οι διοργανωτές των αγώνων και ο οδηγός του μοιραίου καρτ, οι οποίοι επισκέφθηκαν τον πατέρα του παιδιού στο Νοσοκομείο. «Έχουμε ήδη μιλήσει με τον πατέρα και μόλις ο Φώτης αναρρώσει θα θέλαμε να τον συναντήσουμε» δηλώνει στην «Πολιτεία» εκπρόσωπος των διοργανωτών.

Όταν άνοιξε τα μάτια του ο 6χρονος, το πρώτο πράγμα που ζήτησε το αγόρι ήταν παγωτό.