Πάτρα: Η πρώτη επιθυμία του 6χρονου Φώτη μόλις ξύπνησε

Πάτρα: Η πρώτη επιθυμία του 6χρονου Φώτη μόλις ξύπνησε

Τι ζήτησε το μικρό αγόρι από τους γονείς του, που πλέουν σε πελάγη ευτυχίας

Φως βλέπει, πλέον, στο τούνελ η οικογένεια του 6χρονο Φώτη, ο οποίος έχει μπει σε μια περιπέτεια μετά από το ατύχημα σε αγώνες καρτ την περασμένη Κυρικαή στην Πάτρα, όταν ένα από οχήματα τράκαρε και έπεσε πάνω του, έξω από την πίστα.

Η αποσωλήνωση του μικρού και το ξύπνημα του από τους γιατρούς σκόρπισε χαμόγελα στα μέλη της οικογένειας και όλοι χάρηκαν όταν άκουσαν από το στόμα του την πρώτη του επιθυμία. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Mega, ο Φώτης το πρώτο πράγμα που ζήτησε είναι ένα παγωτό.

Ο 6χρονος, που εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας, έχει μάλιστα διαφύγει τον κίνδυνο, όπως ξεκεθάρισαν οι γιατροί.

Όταν άνοιξε τα μάτια του, η οικογένεια του ήταν εκεί. «Όσο μαθαίνουμε καλά πράγματα, κερδίζουμε μάχες. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο, το υγειονομικό προσωπικό και τον γιατρό που παρακολουθεί τον Φώτη», είπε ο πατέρας του παιδιού, μιλώντας στο Mega.

Εξάλλου, περιγράφοντας πως συνέβη το ατύχημα, ο πατέρας του Φώτη σημείωσε: «Βλέπαμε τον αγώνα, θέλαμε να περάσουμε καλά. Ξαφνικά είδαμε ένα καρτ από πάνω μας και από τότε τραβάμε τον γολγοθά μας. Για να γίνει αυτό το πράγμα, η λογική μου λέει ότι δεν θα είχαν παρθεί τα κατάλληλα μέτρα.

Με το που έγινε, νόμιζα ότι το παιδί λιποθύμησε και το πήρα στα χέρια. Δεν είχα καταλάβει, μετά είδα ότι ήταν κάτι πιο σοβαρά κι άρχισα να πηγαίνω μηχανικά, να βρω κάπου βοήθεια… Εκείνη την ώρα έγινε συνωστισμός για να δουν τι έγινε ο οδηγός, δυσκολεύτηκα να περάσω».